Op zoek naar architect industriebouw?

architect industriebouw

Industriebouw met kantoor Evergem.
Industriebouw met kantoor Evergem. Kantoren, retail en utility. Architectuuropdrachten en bouwprojecten. Volgend project Psychiatrisch Centrum Sleidinge Vorig project Woonproject Klein Rijsel. Terug naar overzicht Download projectfiche. De nieuwe gebouwen voor Metalfire en De Puydt bestaan uit twee delen: een industriƫle loods voor productie en opslag en een representatieve voorbouw met burelen en showroom.
Edibo Industriebouw: samenwerking met de architect.
Van deeloplossing tot turn-key bedrijfsgebouw, Edibo speelt flexibel in op de noden van de klant. Know-how en ervaring liggen aan de basis van onze persoonlijke aanpak, correcte projectbegeleiding en kwalitatieve nazorg. Bouwheer: Samson Architect: M architecten. Copyright 2018 Edibo Industriebouw sitemap website en hosting door Bright Sites.
Industriebouw Helon.
MULTIFUNCTIONELE INDUSTRIEBOUW.
Over dit project. Deze industriebouw is mooi en praktisch, maar vooral een aangename werkplek en een visitekaartje voor het bedrijf. De architectuur is een combinatie van staal en massiefbouw. Over de architect. architectenbureau Do Modus bvba. T 011 81 88 61.
mono architecten: jong, dynamisch bureau voor architectuur en energie.
De professionele opleidingen alsook de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ons architectenteam de wensen van U als bouwheer zal vertalen naar een ruimtelijke oplossing waaraan comfort, budget en energie gekoppeld zijn. Neem hierboven zeker een kijkje in portfolio van woningen, kantoren, scholen, appartementen, horeca, industriebouw.
Architectenbureau Jan Aerts Architectenbureau Jan Aerts.
De opdrachten van zijn bureau zijn zeer gevarieerd van industriebouw, appartementsbouw, particuliere woningen tot interieurvormgeving, winkel en kantoorinrichtingenen, ga zo maar door. Het bureau evolueert gedurende de jaren tot een gekend architectenbureau in Westerlo en omstreken. 2000 2008 2014. Vanaf 2000 werkt Jan samen met zijn pupil en eigen opgeleidde stagiaire Sofie Cuyvers. vergezelt ook Annelies Liekens als stagiaire enthousiast het team en treedt later bij als architect.
Industriebouw en bedrijfsgebouwen Architectenburo De Muynck Guy.
Architect voor woningbouw, industriebouw of villa te Brugge, Knokke, Oostende Johan Louagie architectenbureau.
Architect Industriebouw.
Een architect en industriebouw. Elke competente architect kan eender welk type industriegebouw ontwikkelen en uitvoeren, maar in de industriebouw kunnen we toch spreken over verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor er dus altijd een mogelijkheid is voor onervaren architecten om geleidelijk aan ervaring op te bouwen.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw