Op zoek naar architect houtskeletbouw?

architect houtskeletbouw

Houtskeletbouw Architecten Archi4 Antwerpen.
Uit de stad. In de stad. Uit de stad In de stad Werkomgeving Sociale huisvesting Scholen Nieuwbouw Interieur Technieken. Houtskeletbouw Strobalenbouw strawbale buildings Baksteenbouw Kartonbuizenstructuren card board tube constructions Groendaken Zonne en regenwater toepassingen Hout en pelletkachels. Projecten / Houtskeletbouw.
Houtskeletbouw Horemans Houtskeletbouw.
Architect: Drieskens Dubois. Er wordt flexibel meegedacht bij de vele keuzes die men in een bouwproces moet maken. Alle afspraken worden stipt en professioneel uitgevoerd. Kortweg: voor ons is Horemans houtskeletbouw het soort familiebedrijf dat je hoopt in alle sectoren aan te treffen.
ORCA architecten en ingenieurs.
Nieuwbouw woning architect Herwig Van Soom te Blanden. Structuur van 28 bomen uit de ardennen, wanden in strobalen, afgewerkt met leempleister. Renovatie van een schuur in Zemst. image image image image. Een aanbouw in strobalen in Rotselaar. Nieuwbouw woning in houtskelet met gevelsteen in Heverlee. image image image image image image. bijbouw in strobalen volgens het loadbearing systeem renovatie en buitenisolatie met houten gevelbekleding van de bestaande woning. NIeuwbouw in houtskelet voor familie Horsten te Kessel-Lo. image image image. Uitbreiding van woning met woongedeelte in houtskelet in Gelrode. Uitbreiding van een rijwoning in Leuven in houtskeletbouw.
Houtskelet Liesbeth Liefsoons.
Houtskeletbouw is een dankbare bouwmethode om alle voorwaarden van goed isoleren te vervullen. De houtskelet structuren worden kierloos geïsoleerd met ingeblazen cellulose-isolatie. Deze isolatie heeft een hogere warmteopslagcapaciteit dan klassieke materialen. Het effect van alle energiemaatregelen is des te groter naarmate men goed isoleert. Dit heeft niet enkel te maken met de isolatiedikte en isolatiewaarde van de gebruikte materialen maar ook met lucht en winddicht bouwen en het vermijden van koudebruggen. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed tijdens het ontwerp, de nauwkeurige uitvoeringsdetails en de uitgebreide werfopvolging. Ook het belang van betrouwbare bouwpartners is hierin essentieel. Ook zij moeten bij de uitvoering van hun werken rekening houden met de isolatie en de luchtdichte gebouwschil. Doorvoeren en doorboringen die ze maken voor de technieken, zonwering, elektriciteit, verluchting moeten door deze bouwpartners opnieuw luchtdicht worden afgewerkt. Alleen op die manier blijft het goede eindresultaat gegarandeerd. Dit eindresultaat wordt steeds gestaafd door middel van een luchtdichtingstest. Het resultaat zijn kwalitatief hoogstaande ecologische woningen met een zeer laag energieverbruik en een zeer hoog wooncomfort. I Architect I Liesbeth Liefsoons I Lummenseweg 110 I 3580 Beringen I M 32 0486 67 43 82 I.
Houtskeletbouw of traditioneel?
Van traditioneel bouwen ben ik al overtuigd maar het houtskeletbouw zit toch in ons achterhoofd. Graag heb ik wat reacties over mensen die al enige jaren met houtskeletbouw hebben gebouwd en hun ervaringen hierover. Alsook een struikelblok is onafhankelijke architect of toch via een sleutel-op-de-deur firma.
Houtskelet SENS Architecten.
Een hedendaagse houtskeletbouw woning met een buitenpatio die een transparante doorkijk geeft doorheen de woning. Notice: Undefined index: name in block_menu line 146 of. Notice: Undefined index: name in block_menu line 165 of. Notice: Undefined index: name in system_menu line 647 of.
abe_architecten.
Houtskeletbouw: opbouw, technische mogelijkheden en innovaties voor de architect VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Hoe combineert u het levende materiaal hout met starre materialen? Welke akoestische oplossingen zijn er? Hoe schrijft u dit voor als architect? We sluiten af met innovaties en de limieten van houtskeletbouw en via cases bekijken we uitvoerig de kostprijs.
Architecten Claes Vanoppen passiefwoningen, nulenergie, architect Kermt, architect Hasselt, Claes Cindy, Bjorn Vanoppen.
Eigen nulenergiewoning met kantoor deelname Mijn Huis Mijn Architect houtskelet. Strak ruimtelijk interieur van een smalle stadswoning te Diest." Verbouwing van een klassieke woonst tot moderne eengezinswoning. Ontwerp van een eigentijdse eengezinswoning in houtskeletbouw. Eigentijdse villa in parkgebied met natuurstenen en houten gevelbekleding."

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw