Op zoek naar architect houtskeletbouw?

architect houtskeletbouw

Houtskeletbouw BJ concept building group bvba.
Om onze bouwoppervlakte optimaal te benutten, had onze architect gekozen voor een complexe structuur. De uitvoering hiervan was voor BJ concept geen enkel probleem. Tevreden van het resultaat." Kies voor de beste. Geïnteresseerd in onze diensten na het zien van onze realisaties, aarzel niet en. 0477/47 01 55. Steenweg Deinze 150 bus 6, 9810 Nazareth O-Vl. BJ concept building group is uw aannemer indien u kiest voor kwalitatieve houtskeletbouw.
WARRP Werkgroep voor Architectuur, Restauratie Ruimtelijke Planning.
Bekijk ons werk. Door niet alleen te denken aan hoe het eruit zal zien, maar zich te concentreren op hoe het zal werken, heeft een gebouw een grotere kans om het leven van de mensen die het gebruiken te verrijken.
Houtskeletbouw vs. traditioneel bouwen.
Er zijn ook bij houtskeletbouw geen beperkingen in de bouwstijl: pastorijstijl, klassiek tot strak en modern, het kan allemaal. Kies voor een architect met ervaring in houtskeletbouw of ga langs bij een ervaren houtskeletbouwbedrijf, zoals Sibomat. Traditioneel bouwen en houtskeletbouw zijn dus aan elkaar gewaagd.
Home Trant Architecten.
Jong en ambitieus architectenbureau waarbij creatief concept, functionaliteit, budget. en streven naar kwaliteit op maat van ieder project centraal staat. TRANT zoekt NIEUWE MEDEWERKSTER. Op zoek naar een nieuwe uitdaging en zin om ons team te vervoegen? Ben jij een leergierige en gemotiveerde stagiair architecte of ir-architecte?
Welkom bij Equilibrium architecten.
Maar feit is dat hout al een warm materiaal op zichzelf is waardoor het zich uitermate leent om koudebrugvrij te bouwen. In Duitsland leerden we tientallen jaren geleden al hoe een houten woning geconcipieerd kon worden met een isolatieniveau waar wij als energiebewust architect hier van droomden, maar waar de gemiddelde kandidaat-bouwer in België niet wakker van lag. Gelukkig kunnen en mogen wij die know-how hier ondertussen al lang toepassen. Steeds meer kandidaat-bouwers kiezen ook vanuit ecologisch standpunt voor houtskeletbouw, wat we alleen maar kunnen toejuichen.
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
We hebben met Renisol immers de ambitie om ons nog sterker te positioneren in de markt van de houtskeletbouw. Onze vele tevreden klanten kunnen beamen dat we sterk uitblinken op gebied van persoonlijke begeleiding. Uw project van verkoop t.e.m. oplevering; alles gebeurt bij Renisol in eigen beheer. Hetzij als particulier, hetzij als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer of architect, we sparen kosten nog moeite om u gedurende het ganse traject te begeleiden bij alle keuzes en mogelijkheden.
Zij zijn al BEN!
Architect: BOONS architecten www.boonsarchitecten.be. Bouwbedrijf / Aannemer: Am Bouw. Nieuwbouwwoning in Eeklo. Bouwmethode: massiefbouw met gevelbepleistering. Architect: Ypsilon Architecten Jurgen Chys www.ypsilon-architecten.be. Bouwbedrijf / Aannemer: Gesplitste aanneming. Bio-ecologische passiefwoning met architectenkantoor. Bouwmethode: houtskeletbouw op kelder in massiefbouw. Architect: 5 Architecten bvba.
Verbouwen in houtskeletbouw Nieuws Renopact Op ons kan u vertro.
Op naar de Bouw Renobeurs Antwerpen in 2016. Alle daar aanwezige houtskeletbouwers blijken echter weinig of geen interesse te hebben voor een renovatie/kleine aanbouw, of verwijzen door naar kleine zelfstandigen die er houtskeletbouw ook wel bijnemen. Omdat de medewerkers van Renopact altijd druk in gesprek zijn met mogelijke klanten, besluiten we onze contactgegevens achter te laten. Enkele dagen laten worden we gecontacteerd door Renopact om onze situatie eens op locatie te komen bekijken en bespreken. Vanaf de eerste ontmoeting klikt het met Renopact vertrouwen wat ontbrak bij eerdere contacten met andere firmas, die ofwel zeer vaag bleven, een heel andere werkwijze gebruikten, enz. Ter plaatse wordt besproken wat onze wensen zijn, wat door onszelf kan uitgevoerd worden, hoe het zit met architect, EPB en veiligheidscoördinator.
Architect Fien Vandenberghe Ieper.
M en W 2017 boshuis H en H 2015 Uitbreiden van een woning S en S 2017 Verbouwen en uitbreiden van een woning. Architect Fien Vandenberghe Rijkeklarenstraat 18 8900 Ieper 0476 466 593 info@fi s e k n c v m b d e Pinterest.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw