Meer resultaten voor architect houtskeletbouw

architect houtskeletbouw

WARRP Werkgroep voor Architectuur, Restauratie Ruimtelijke Planning.
Bekijk ons werk. Door niet alleen te denken aan hoe het eruit zal zien, maar zich te concentreren op hoe het zal werken, heeft een gebouw een grotere kans om het leven van de mensen die het gebruiken te verrijken.
Houtskeletbouw vs. traditioneel bouwen.
Er zijn ook bij houtskeletbouw geen beperkingen in de bouwstijl: pastorijstijl, klassiek tot strak en modern, het kan allemaal. Kies voor een architect met ervaring in houtskeletbouw of ga langs bij een ervaren houtskeletbouwbedrijf, zoals Sibomat. Traditioneel bouwen en houtskeletbouw zijn dus aan elkaar gewaagd.
Home Trant Architecten.
Jong en ambitieus architectenbureau waarbij creatief concept, functionaliteit, budget. en streven naar kwaliteit op maat van ieder project centraal staat. TRANT zoekt NIEUWE MEDEWERKSTER. Op zoek naar een nieuwe uitdaging en zin om ons team te vervoegen? Ben jij een leergierige en gemotiveerde stagiair architecte of ir-architecte?
Welkom bij Equilibrium architecten.
Maar feit is dat hout al een warm materiaal op zichzelf is waardoor het zich uitermate leent om koudebrugvrij te bouwen. In Duitsland leerden we tientallen jaren geleden al hoe een houten woning geconcipieerd kon worden met een isolatieniveau waar wij als energiebewust architect hier van droomden, maar waar de gemiddelde kandidaat-bouwer in Belgiƫ niet wakker van lag. Gelukkig kunnen en mogen wij die know-how hier ondertussen al lang toepassen. Steeds meer kandidaat-bouwers kiezen ook vanuit ecologisch standpunt voor houtskeletbouw, wat we alleen maar kunnen toejuichen.
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
We hebben met Renisol immers de ambitie om ons nog sterker te positioneren in de markt van de houtskeletbouw. Onze vele tevreden klanten kunnen beamen dat we sterk uitblinken op gebied van persoonlijke begeleiding. Uw project van verkoop t.e.m. oplevering; alles gebeurt bij Renisol in eigen beheer. Hetzij als particulier, hetzij als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer of architect, we sparen kosten nog moeite om u gedurende het ganse traject te begeleiden bij alle keuzes en mogelijkheden.
Zij zijn al BEN!
Architect: BOONS architecten www.boonsarchitecten.be. Bouwbedrijf / Aannemer: Am Bouw. Nieuwbouwwoning in Eeklo. Bouwmethode: massiefbouw met gevelbepleistering. Architect: Ypsilon Architecten Jurgen Chys www.ypsilon-architecten.be. Bouwbedrijf / Aannemer: Gesplitste aanneming. Bio-ecologische passiefwoning met architectenkantoor. Bouwmethode: houtskeletbouw op kelder in massiefbouw. Architect: 5 Architecten bvba.
Nieuwbouw houtskeletbouw Zottegem Architectenbureau Campens bvba.
Mijn Huis Mijn Architect Opendeurweekend. zondag 28 september 2014. Laag energie nieuwbouw woning opgetrokken in houtskeletbouw: Houten I-liggers wanden 240mm en daken 300mm, Inblaas cellulose Warmtepomp met horizontaal captatienet; 2 ecolussen van 40m Ventilatie systeem D Zeer grote aandacht voor ruimte en licht, maximaal uitkijkend naar de omgeving Flexibel en levenslang wonen Materialen volledig geiumlntegreerd met de omgeving, hout Plato vuren FSC Stabiliteit SEC bvba Houtskelet Hota Technieken Ecopuur.
Westerbreedte architecten schuurwoning houtskeletbouw architect architectenbureau verbouwing woningaankoop renovatie vrije kavel zelfbouw houtskeletbouw offerte verbouwing utiliteitsbouw appartementen
AD-architect.
Over Ad architect Foto's' Ervaringen Media. BOUWEN VOOR DE TOEKOMST. AD-architect, Aurelie Dubois, is actief in de lage-energie woningbouw en handelspanden, in houtskelet of steen. In elk project zet ze energie-zuinig, gezond, sociaalruimtelijk en aanpasbaar bouwen voorop. Deze pijlers worden samen met de wensen en verwachtingen van de verbouwers creatief vertaald in een identificeerbare en duurzame architectuur.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw