Zoeken naar architect houtskeletbouw

architect houtskeletbouw

Gezocht: Architect houtskeletbouw Bouwinfo.
Home Forum Bouwen en Verbouwen Bouwpartners Gezocht: Architect houtskeletbouw. Forum Nieuwe berichten FAQ. Gezocht: Architect houtskeletbouw. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 09/02/2016. Geplaatst op: 09-02-2016 105823.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. We zijn opzoek naar een architect die ervaring heeft met houtskelet.
Architectenbureau Jessi Decsi Limburg Moderne woningen.
Wij zijn er trots op dat het merendeel van de door ons gerealiseerde woningen variëren van zeer energiezuinig tot Bijna Energie Neutraal of zelfs nulenergiewoningen. En dit zowel bij de traditioneel uitgevoerde gemetselde woningen als de woningen in houtskelet. Vacature Architect Stagiair.
SITO Architecten Architectenbureau Ninove.
Home admin 2017-11-20T1717120000.: Architectenbureau SITO helpt je van ontwerp tot uitvoering van de werken voor architectuur en interieurarchitectuur, waarbij vanuit grondige voorstudie een concept wordt gecreëerd en vormgegeven. Nieuwe technieken en duurzame energie zijn een dagelijks thema, waarvoor het label van energiebewust architect dan ook garant staat.
Architectenbureau Sarah Theeuws.
Onze interesse en expertise ligt in de private woningbouw, groepswoningbouw en sociale huisvesting, winkelinrichting, kantoren, interieurvormgeving en openbare projecten. Samenwerking met vaste externe partners in stabiliteit, technieken, EPB en veiligheid zorgt ervoor dat we u een multifunctionele oplossing op maat kunnen aanbieden binnen ons bureau.
Houtskelet SENS Architecten.
Een hedendaagse houtskeletbouw woning met een buitenpatio die een transparante doorkijk geeft doorheen de woning. Notice: Undefined index: name in block_menu line 146 of. Notice: Undefined index: name in block_menu line 165 of. Notice: Undefined index: name in system_menu line 647 of.
Trihus Houtskeletbouw Werkwijze.
Een gesprek met de architect. Hebt u nog geen idee van het uitzicht en de indeling van uw woning, dan brengen we u graag in contact met een architect die ervaring heeft en weet wat houtskeletbouw betekent. Bent u al in het bezit van een bouwplan, dan maken we graag een gedetailleerde en vrijblijvende offerte.
Architecten Claes Vanoppen passiefwoningen, nulenergie, architect Kermt, architect Hasselt, Claes Cindy, Bjorn Vanoppen.
Eigen nulenergiewoning met kantoor deelname Mijn Huis Mijn Architect houtskelet. Strak ruimtelijk interieur van een smalle stadswoning te Diest." Verbouwing van een klassieke woonst tot moderne eengezinswoning. Ontwerp van een eigentijdse eengezinswoning in houtskeletbouw. Eigentijdse villa in parkgebied met natuurstenen en houten gevelbekleding."
Welkom bij Equilibrium architecten.
Maar feit is dat hout al een warm materiaal op zichzelf is waardoor het zich uitermate leent om koudebrugvrij te bouwen. In Duitsland leerden we tientallen jaren geleden al hoe een houten woning geconcipieerd kon worden met een isolatieniveau waar wij als energiebewust architect hier van droomden, maar waar de gemiddelde kandidaat-bouwer in België niet wakker van lag. Gelukkig kunnen en mogen wij die know-how hier ondertussen al lang toepassen. Steeds meer kandidaat-bouwers kiezen ook vanuit ecologisch standpunt voor houtskeletbouw, wat we alleen maar kunnen toejuichen.
Houtskeletbouw Architecten Archi4 Antwerpen.
Uit de stad. In de stad. Uit de stad In de stad Werkomgeving Sociale huisvesting Scholen Nieuwbouw Interieur Technieken. Houtskeletbouw Strobalenbouw strawbale buildings Baksteenbouw Kartonbuizenstructuren card board tube constructions Groendaken Zonne en regenwater toepassingen Hout en pelletkachels. Projecten / Houtskeletbouw.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw