Resultaten voor architect houtskeletbouw

architect houtskeletbouw

Architecten Limburg Sfera Architecten.
Waarmee kunnen we je helpen? Wij maken samen met jou een thuis aangepast aan alle facetten van de bouwgrond en uiteraard aan jouw wensen. Een bestaande woning in combinatie met kleine of grootse verbouwplannen? Hiermee helpen we je graag verder! Snel, duurzaam en gezond bouwen gaan hand in hand met houtskeletbouw en houtmassiefbouw!
AD-architect.
Over Ad architect Foto's' Ervaringen Media. BOUWEN VOOR DE TOEKOMST. Graag wat meer informatie? AD-architect, Aurelie Dubois, is actief in de lage-energie woningbouw en handelspanden, in houtskelet of steen. In elk project zet ze energie-zuinig, gezond, sociaalruimtelijk en aanpasbaar bouwen voorop.
Home Trant Architecten.
Jong en ambitieus architectenbureau waarbij creatief concept, functionaliteit, budget. en streven naar kwaliteit op maat van ieder project centraal staat. TRANT zoekt NIEUWE MEDEWERKSTER. Op zoek naar een nieuwe uitdaging en zin om ons team te vervoegen? Ben jij een leergierige en gemotiveerde stagiair architecte of ir-architecte?
Houtskeletbouw vs. traditioneel bouwen.
Er zijn ook bij houtskeletbouw geen beperkingen in de bouwstijl: pastorijstijl, klassiek tot strak en modern, het kan allemaal. Kies voor een architect met ervaring in houtskeletbouw of ga langs bij een ervaren houtskeletbouwbedrijf, zoals Sibomat. Traditioneel bouwen en houtskeletbouw zijn dus aan elkaar gewaagd.
Architect Paul Jannis.
De energiebewuste aanpak weerspiegelt zich in al onze projecten: nieuwbouw of renovatie, traditioneel of houtskeletbouw, Steeds zoeken we naar het optimale evenwicht. En natuurlijk verliezen we niet het allerbelangrijkste uit het oog: de identiteit van uw huis moet passen bij uw persoonlijkheid! Onze troeven zijn verder de strikte werfcontroles, werfverslagen en de consequente budgetbewaking: maatwerk is daardoor niet duurder dan een saai standaardontwerp van dertien in een dozijn. Architectenbureau Paul Jannis. Astridlaan 42, 3900 Overpelt. Tel 011 64 56 06 Fax 011 66 40 76. 2015-2016 Architect Paul Jannis Site: Webstylers.
NIEUWBOUW.
Een compacte, budgetvriendelijke woning opgevat als open woonruimte Houtskelet. Eigentijdse villa te Stabroek. Een zeer ruime woning met veel aandacht voor licht en detail Houtskelet. Klassieke woning te Kasterlee. Ruime eengezinswoning Houtskelet. Hoeve te Holsbeek. Eigentijdse hoeve met specifieke details Houtskelet.
Een houtskeletwoning in Overijse voor familie Boogaerts Arkana. Website door Pixeo.
Het ontwerp van het huis is door een architect getekend die door Arkana werd aanbevolen. Overijse ligt in de druivenstreek, waar ranken in serres gedijen. Vroeger noemde men de druivenboeren serristen. Zij waren van goede komaf en woonden in typische huizen van deze streek. Deze bouwstijl vindt u terug in het ontwerp van ons huis, vertelt David. Het huis heeft geen aardgasaansluiting. Alles werkt op elektriciteit, ook de verwarming. De woning wordt verwarmd met een horizontale warmtepomp. Onze energierekening is laag, vertelt David, dat moesten zelfs de voormalige tegenstanders van houtskeletbouw toegeven.
Luxwood Houtskeletbouw, Projectontwikkeling, Verbouwingen Sint-Niklaas.
Luxwood is een dynamisch bedrijf actief in de bouw en verbouw sector met de nadruk op houtskeletbouw. Wij werken met 14 eigen vakmannen, die zowel ervaring hebben in renovatie als nieuwbouw. Wij denken mee met uw plannen en uw architect, ook kan er beroep worden gedaan op één van onze architecten.
Gezocht: Architect houtskeletbouw Bouwinfo.
Home Forum Bouwen en Verbouwen Bouwpartners Gezocht: Architect houtskeletbouw. Forum Nieuwe berichten FAQ. Gezocht: Architect houtskeletbouw. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 09/02/2016. Geplaatst op: 09-02-2016 105823.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. We zijn opzoek naar een architect die ervaring heeft met houtskelet.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw