Op zoek naar architect houtskeletbouw?

architect houtskeletbouw

STAM architecten.
Een kleine zonevreemde woning uit de jaren vijftig moest wijken voor een meer energievriendelijke, gelijkvloerse woning. Bouwheer en architect zijn er in geslaagd een evenwicht tussen vorm en inhoud te creëren. Door het beperkte volume van 1000 kubieke meter in dit geval 275m bewoonbare oppervlakte, werd er specifiek gekozen voor laagbouw. Dit zorgt voor een enorm ruimtegevoel en ook letterlijk ruimtewinst, door het vermijden van trappen en overlopen. Door laagbouw zijn alle ruimtes en functies ook met elkaar en met de tuin verbonden. Naast de maximale lichtinval en aanzienlijke plafondhoogte, wenste de bouwheer een open architectuur met zo veel mogelijk doorzichten. Deze lage energiewoning in de bosrijke omgeving van het Kempense Zoersel dringt zich niet op, maar is sterk afgestemd op de context. Dit mede door de toon op toon gevelafwerking en de transparantie. Het concept van levenslang wonen is er ver in doorgevoerd. Enkel de bureaus en een logeerkamer met douchecel bevinden zich op de verdieping, deze kunnen eenvoudig omgevormd worden tot een unit voor een verzorger. De woning is uitgevoerd in houtskeletbouw, omwille van het gezonde binnenklimaat, de heer des huizes kampt namelijk met stofallergie.
Moderne houtskeletbouw TV Limburg.
Ze bouwden een passief woning in houtskeletbouw. De isolatie gebeurde met papiercellulose. Het ontwerp is modern dankzij de uiteenlopende materialen die perfect matchen. Wonen, vanaf dit weekend terug op TV Limburg. Cara Van der Auwera is weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen Wonen.
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
We hebben met Renisol immers de ambitie om ons nog sterker te positioneren in de markt van de houtskeletbouw. Onze vele tevreden klanten kunnen beamen dat we sterk uitblinken op gebied van persoonlijke begeleiding. Uw project van verkoop t.e.m. oplevering; alles gebeurt bij Renisol in eigen beheer. Hetzij als particulier, hetzij als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer of architect, we sparen kosten nog moeite om u gedurende het ganse traject te begeleiden bij alle keuzes en mogelijkheden.
Homepage 2Be Architecten.
In 2009 heb ik STUDIO TEC opgericht. Mijn doel is om energiezuinige ruimtes en gebouwen te creëren voor iedereen. Ik wil dat mensen in mijn ontwerpen thuis kunnen komen. Project van de maand. open ééngezinswoning in houtskeletbouw met praktijkruimte en inpandige garage.
Architecten Limburg Sfera Architecten.
Wij maken samen met jou een thuis aangepast aan alle facetten van de bouwgrond en uiteraard aan jouw wensen. Een bestaande woning in combinatie met kleine of grootse verbouwplannen? Hiermee helpen we je graag verder! Snel, duurzaam en gezond bouwen gaan hand in hand met houtskeletbouw en houtmassiefbouw!
Vind een job VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Duurzaam bouwen en verbouwen met Architects For Future.Architects for Future.
ENERGIEBEWUSTE ARCHITECT GEZOCHT? Graag wat advies over duurzaam bouwen en verbouwen of benieuwd wat we voor uw bouwproject en energiescore kunnen betekenen? Meergezinswoning te Oostkamp. Meergezinswoning als poort naar Brugge. Dit project bekijken. Passiefwoning te Aalst. Nog niet gecertificeerde passiefwoning in ecologische houtskeletbouw. Dit project bekijken. Extra verdieping in houtskeletbouw te Sint-Amandsberg. Extra verdieping in houtskeletbouw te Sint-Amandsberg.
Open bebouwing 3bouw houtskeletbouw.
btw, architect en epb-verslaggeving. Download PDF Inspiratieboek. Bezoek onze 2 kijkwoningen. Bekijk onze realisaties. Bouwen van kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskeletbouw. Zone Reme 1. Tel: 014 70 47 47. Ma vrij: 8u 17u. Zaterdag en zondag na afspraak.
Woning Houtskeletbouw Hurore.
Waarom nu kiezen voor houtskeletbouw door Hurore? De grootste troef waarom U voor Hurore zou kiezen als houtskeletbouwer, is het feit dat alle werken zoals funderingen, vloerplaat, kruipruimte of kelder, rioleringen, gevelmetselwerken of houten gevelbekledingen, dakwerken en buitenschrijnwerk ook door onze eigen medewerkers uitgevoerd worden. Deze zijn hierin gespecialiseerd door de jarenlange ervaring uit het traditioneel bouwen. Ons houtskeletbouwen gaat van nieuwbouwwoningen, kleinere appartementen tot uitbreidingen en renovaties van woningen. BTW BE 0416.053.190. RPR Antwerpen afd. Wij zijn een volledig onafhankelijke aannemer waarmee we willen zeggen dat wij een bouwpartner zijn van vele particulieren, architecten en bouwpromotoren. De architecten en bouwpromotoren waarmee we reeds samenwerkten keren regelmatig terug voor nieuwe projecten. De meeste potentiële klanten komen bij ons terecht via volgende kanalen.: via vrienden of kennissen waarvoor we al bouwwerken hebben uitgevoerd en die van onze manier van werken uitermate tevreden zijn. Hiermee willen we aantonen dat de beste reclame nog steeds de mond aan mond reclame is. via hun architect waarmee we al eens hebben samengewerkt.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw