Zoeken naar architect genk

architect genk

Quirynen Jacobs architecten.
NEY Partners Projects Sportcentrum Genk 15792 Genk.
De stad Genk schreef een internationale architectuurwedstrijd uit om het recent gerenoveerde zwembad van architect Isgour en ingenieur Paduart uit te breiden. Als laureaat stelde Bel Architecten en Ney Partners een dubbele sportzaal voor met centraal er tussen in dienstruimtes en tribunes.
B architecten.
Om de zichtbaarheid en de herkenbaarheid van de diverse gebouwen te vergroten werd door B architecten op vraag van Stad Genk nieuwe signalisatie en verlichting ontwerpen voor de gebouwen op C-mine. B architecten ontwierp nieuwe gevelletters uit staal, analoog met de bestaande vormgeving op de site.
PCP ARCHITECTS.
Houtskeletbouw Horemans Houtskeletbouw.
Architect: Guy vangenechten. Lage energie woning Genk. Architect: Peter Ketsman. Modern huis Herk de stad. Architect: Claes Vanoppen. Architect: Yoeri Hermans. Architect: Bert Creemers. Moderne woning Paal. Architect: Philippe Houben. Houtskeletbouw woning Genk. Architect: Aurelie Dubois. Hedendaagse woning in Maaseik.
Architecten Genk: Gratis Offertes! Casius.be.
Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Genk staat hieronder. Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Genk.: Wij willen graag een ontwerp laten maken voor een aanbouw van onze bestaande woning.
De Gouden Liniaal Architecten.
Architect voor nieuwbouw en verbouwing Oost West ARCHITECTUUR.
OOST WEST ARCHITECTUUR IS DE ARCHITECTUURPRAKTIJK VAN ARCHITECT KRISTIEN JANSSEN IN GENK. Wie ben ik? Hallo, ik ben Kristien. Geboren en getogen in het oosten van het land, trek ik na mijn architectuurstudies naar het westen. Daar doe ik ervaring op bij verschillende architecten en start ik met mijn eerste eigen projecten.
Bouwsite Architecten Limburg: regio Genk, 3600 Genk Adresgids Bouwen en verbouwen.
Home adressen architecten Limburg Genk 3600 3600 Genk. 3600 Genk 21 3620 Lanaken 1 3630 Maasmechelen 5 3640 Kinrooi 1 3650 Dilsen 4 3660 Opglabbeek 6 3670 Meeuwen-Gruitrode 3 3680 Maaseik 7 3690 Zutendaal 1. Architecten Limburg: regio Genk, Genk.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw