Zoeken naar architect genk

architect genk

Architect verplicht? Stad Genk.
Voor sommige van deze werken is de medewerking van een architect niet nodig. Je kan als bouwheer dan zelf je dossier opmaken. Hiervoor heeft de stad Genk voorbeelddossiers bijvoorbeeld: het plaatsen van zonnepanelen, kappen van een boom, een gevelwijziging. voor je opgemaakt.
OO2705 Genk Ter Heide Zorgsites Vlaams Bouwmeester.
OO2705 Visiebeeld DIERENDONCKBLANCKE ARCHITECTEN Laureaat: DIERENDONCKBLANCKE ARCHITECTEN. Studieopdracht voor de opmaak van een masterplan voor Ter Heide campus Genk en Zonhoven en het ontwerpen en bouwen van maximum 5 woningen voor campus Genk. De Gouden Liniaal Architecten bvba. Iglesias Leenders Bylois architecten bv bvba.
Quirynen Jacobs architecten.
B architecten.
Om de zichtbaarheid en de herkenbaarheid van de diverse gebouwen te vergroten werd door B architecten op vraag van Stad Genk nieuwe signalisatie en verlichting ontwerpen voor de gebouwen op C-mine. B architecten ontwierp nieuwe gevelletters uit staal, analoog met de bestaande vormgeving op de site.
PCP ARCHITECTS.
6 Ben-Passief appartementen Residentie Gennus te Genk.
Een realistische besparing van 6.500 a 7.500 euro voor de eerste 5 jaar Zie website; www.woneningennus.be Prijzen vanaf 179.500 euro voor een appartement exclusief kosten 15.000 euro voor een autostandplaats berging in kelderniveau Het project is getekend door de architect Fred Hias, met het idee om een uitdagende en tevens een functioneel geheel te tekenen creƫert de architect een totaal nieuwe vorm van luxe.
Piet van Genk Wikipedia.
Petrus Johannes Piet van Genk Bergen op Zoom, 22 maart 1844 Leur, 23 juni 1919 was een Nederlands architect, vooral bekend door zijn katholieke kerken in het Bisdom Breda. Van Genk, zoon van een meubelmaker te Bergen op Zoom, studeerde van 1864 tot 1872 architectuur in Antwerpen, net als zijn oudere broer C.P.
Architect Johan Ools. Architect Ools.
Architect Johan Ools. Johan Ools is een Belgisch architect gesitueerd in het Limburgse Genk. Johan specialiseerde zich op vlak van architectuur in woningbouw, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Ook restauraties komen aan bod. Hiernaast is er ook een specialisatie in bouwexpertises.
Architect voor nieuwbouw en verbouwing Oost West ARCHITECTUUR.
OOST WEST ARCHITECTUUR IS DE ARCHITECTUURPRAKTIJK VAN ARCHITECT KRISTIEN JANSSEN IN GENK. Wie ben ik? Hallo, ik ben Kristien. Geboren en getogen in het oosten van het land, trek ik na mijn architectuurstudies naar het westen. Daar doe ik ervaring op bij verschillende architecten en start ik met mijn eerste eigen projecten.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw