Op zoek naar architect genk?

architect genk

Cocoon Architecten, Genk Home.
Piet van Genk Wikipedia.
Petrus Johannes Piet van Genk Bergen op Zoom, 22 maart 1844 Leur, 23 juni 1919 was een Nederlands architect, vooral bekend door zijn katholieke kerken in het Bisdom Breda. Van Genk, zoon van een meubelmaker te Bergen op Zoom, studeerde van 1864 tot 1872 architectuur in Antwerpen, net als zijn oudere broer C.P.
Bibliotheek van Genk architectura.be.
architectuur beurzen/evenementen exterieur interieur materialen technieken typologie varia. ARCHITECT STUDIEBUREAU OPDRACHTGEVER LEVERANCIERS EN FABRIKANTEN ORGANISATIE. Vacatures Zoek een job. Doorzoek volledige site. Bibliotheek van Genk. REF: 20836 2008. Bibliotheek van Genk. Bekijk locatie op kaart. ROCKFON / ROCKWOOL. VLOEREN EN CHAPES.
Buro b.
buro b staat voor architectuur interieurdesign. buro b kan en volledige integratie van architectuur met interieur architectuur aanbieden dat elke keer weer resulteert in een geheel dat àf is, zowel esthetisch als functioneel. ZWITSERSE PRECISIE MET ITALIAANS DESIGN. FASHION MEETS ARCHITECTURE.
Architect voor nieuwbouw en verbouwing Oost West ARCHITECTUUR.
OOST WEST ARCHITECTUUR IS DE ARCHITECTUURPRAKTIJK VAN ARCHITECT KRISTIEN JANSSEN IN GENK. Wie ben ik? Hallo, ik ben Kristien. Geboren en getogen in het oosten van het land, trek ik na mijn architectuurstudies naar het westen. Daar doe ik ervaring op bij verschillende architecten en start ik met mijn eerste eigen projecten.
Quirynen Jacobs architecten.
Architect Johan Ools. Architect Ools.
Architect Johan Ools. Johan Ools is een Belgisch architect gesitueerd in het Limburgse Genk. Johan specialiseerde zich op vlak van architectuur in woningbouw, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Ook restauraties komen aan bod. Hiernaast is er ook een specialisatie in bouwexpertises.
Contact CLL Architecten.
1986 geboren te Genk. 1998 2004 Latijn-Wiskunde, Sint-Jan Berchmanscollege Genk. 2004 2009 Master in Architecture, Provinciale Hogeschool Limburg. 2008 Master in Architecture, Nelson Mandela Metropolitan University, SA. 2009 2011 Stage bij Egide Meertens Architecten bvba. 2009 Chris-Laurenz Liesenborghs Architect. 2011 2015 Freelance Architect bij Egide Meertens Architecten bvba.
PCP ARCHITECTS.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw