Resultaten voor architect genk

architect genk

Stedelijk sportcentrum Genk VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Stedelijk sportcentrum Genk. De nieuwe stedelijke sporthal in Genk is een ontwerp van BEL Architecten en Ney Partners. Het gebouw met de indrukwekkende dakconstructie laat duidelijk van zich spreken naast het bestaande sportcentrum-zwembad 1975 van de Wit-Russische architect Isia Isgour.
CLL Architecten.
Restaurant De Fakkels. Architectuur in Animatie. 32 478 64 24 87. Projecten / Monoton Loft. Projecten / Restaurant De Fakkels. Projecten / Mijn Brasserie. Projecten / Gastrobar DisDat. Projecten / Dierenarts LA. Projecten / Verbouwing BB. Projecten / Woning GM.
SV architect te genk Limburg tijdloze moderne woningen.
hippo architecten bvba Limburg Genk.
Website van Hippo Architecten BVBA, Limburg, Genk. Hippo architecten is opgericht in 1997 door Jan Keymis en Sonja Jacobs. Ondertussen bestaat het hippo-team uit een 4-tal enthousiaste architecten. Dat maakt ons een compact maar dynamisch bureau dat inzet op maatwerk door middel van een geïntegreerde aanpak. UW GEPASSIONEERD ONTWERPER. We zijn een bureau dat streeft naar vormgeving, visie en functionaliteit. Door onze ervaring, passie en kennis realiseren we projecten op maat van de klant, met oog voor kwaliteit en detail. Zo is ieder project een nieuw begin dat zijn eigen traject doorloopt. Iedere gebruiker heeft immers zijn eigen doelen en wensen. Tel daar de gegevens van de bouwplaats, de voorschriften, de timing en het budget bij en een opdracht groeit uit tot een eigenzinnig project. UW BETROUWBARE PARTNER. We wensen tijdens het bouwproces uw betrouwbare partner te zijn. Bouwen is immers een complex en steeds veranderend gegeven. Als architect zijn we daarom niet alleen een bouwpartner, maar ook uw projectmanager.
Ir architect Froyen Pieter Lanaken, Limburg.
Architect Johan Ools. Architect Ools.
Architect Johan Ools. Johan Ools is een Belgisch architect gesitueerd in het Limburgse Genk. Johan specialiseerde zich op vlak van architectuur in woningbouw, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Ook restauraties komen aan bod. Hiernaast is er ook een specialisatie in bouwexpertises.
PCP ARCHITECTS.
Oost West Architectuur Kristien Janssen.
Woning AB te Oostkamp. Woning NM te Zoutleeuw. Woning GK te Oostkamp. Woning MC te Genk. Woning NN te Oostende. Woning MJ te Genk. Woning KT te Heers. Woning GM te Genk. Woning GK te Genk. Woning TB te Genk.
Bouwsite Architecten Limburg: regio Genk Adresgids Bouwen en verbouwen.
Home adressen architecten Limburg Genk 3600. 3600 Genk 21 3620 Lanaken 1 3630 Maasmechelen 5 3640 Kinrooi 1 3650 Dilsen 4 3660 Opglabbeek 6 3670 Meeuwen-Gruitrode 3 3680 Maaseik 7 3690 Zutendaal 1. Architecten Limburg: regio Genk. 1 2 3 4.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw