Op zoek naar architect amsterdam?

architect amsterdam

Architect Amsterdam Architectenbureau Bas Vogelpoel.
Heeft u een architect nodig in de regio Amsterdam of de rest van Nederland? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons architectenbureau in Amsterdam. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden van uw droomwoning, kantoor of openbaar gebouw.
Architectenbureau Amsterdam Het Ontwerphuis.
Het Ontwerphuis is uw architect voor de realisatie van uw droomhuis. Ons portfolio bestaat uit exclusieve villas, complexe monumenten en hoogwaardige interieurs. Met een team van architecten, bouwkundigen en in samenwerking met interieurarchitecten, stylisten, kostendeskundigen en bouwbegeleiders zorgen wij voor een succesvol project. Het Ontwerphuis is hét architectenbureau in Amsterdam dat zich specifiek richt op wonen. Meer over de architect.
Architectuur I amsterdam.
Achter de gevels van de panden aan de grachtengordel gaan mooie huizen, binnentuinen en prachtige verhalen schuil. Hoe een grachtenpand er vanbinnen uitziet, zie je in een van de verborgen musea van Amsterdam. Kijk hieronder voor onze tips voor bijzondere architectuur in Amsterdam.
architect amsterdam SJO architectenSJO architecten architect amsterdam zelfbouw verbouw uitbouw.
Ons bureau is in 2007 opgericht en komt voort uit Van Herk en de Kleijn architecten VHDK. Een bureau met een lange geschiedenis. Wij zijn een allround Amsterdams architectenbureau met een brede ervaring; van multifunctionele gebouwen tot interieurs. Groenhoedenveem 22, Amsterdam. 1019 BL, Amsterdam.
BO6 architecten Interieur en architectuur Amsterdam.
Haalbaarheid, ontwikkeling en analyse. CPO en medeopdrachtgeverschap. Create IJburg kavel 18. Kop Weespertrekvaart 23. Kop Weespertrekvaart 10. 6 woningen Lisddodelaan. 3e Weteringsdwarsstraat Amsterdam. De XXX-en Amsterdam. BO6 is lid van de BNA; bond nederlandse architecten en BNI; beroepsvereniging nederlandse interieurarchitecten.
LEVS architecten.
Met het energy service company ESCo. Gershwin Brothers Amsterdam. In het Amsterdamse Zuidas-gebied staan op de hoek van de Gershwin-strook schuin tegenover de VU de twee gebouwen George en Ira met 160 woningen in het middeldure huursegment, een restaurant van Loetje op de begane grond en twee ondergrondse parkeerlagen.
Architect Amsterdam architectenbureau Amsterdam BNLA.nl.
Alhoewel het bureau gevestigd is in Amsterdam heeft het zich inmiddels door heel Nederland bewezen. Amsterdam is en blijft natuurlijk een paradijs voor het verbouwen van een prachtig oud herenhuis maar biedt tegenwoordig ook talloze mogelijkheden voor het realiseren van een nieuwbouwwoning op een zelfbouwkavel binnen de ring.
Maxim Winkelaar Architect Amsterdam Architectenbureau Amsterdam.
De diversiteit in projecten die door Design follows Personality ontstaan is terug te vinden in ons werk. Het architectenbureau in Amsterdam is onder leiding van architect Maxim Winkelaar en is gespecialiseerd in renovatie, restauratie, transformatie en verbouw van bestaande gebouwen.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw