Resultaten voor verbouwing rijwoning achterbouw

verbouwing rijwoning achterbouw

Houtskeletbouw Woning Hoegaerts.
Rijwoning te Edegem. Strobalen woning te kalmthout. Woning Celens strobalen woning. Woning Claerhout Van Haperen. Woning Cools Brouwers. Woning De Bock. Woning De Meutter. Woning De Vijlder. Woning De Wit. Woning Debecker Dumoulin. Woning Geens-Van Herwegen. Woning Ketels Vervaet. Woning Lauwers Carlens. Woning Van Aelst Van linden. Woning Van de Velde. Woning Van Dijck Nijs. Ingrijpende verbouwing van bestaande verkavelingswoning. Bestaande achterbouw met oude veranda werd afgebroken en vervangen door een nieuwe achterbouw met groendak in houtskelet.
Projecten Archief Architect Dimitri Debougnoux Architect Dimitri Debougnoux.
De verbouwing en uitbreiding van deze gesloten woning omvat een open en moderne achterbouw, die op een respectvolle manier aansluit en dialogeert met de statige rijwoning. Van belang hierbij is dat de achtergevel wordt opengetrokken, zodat de tuin meer betrokken wordt bij de woning.
Renovatie VLC-LEUKEMANS.
In deze rijwoning wonen 2 families in het midden van de stad Mechelen. Na veel conceptuele verschuivingen werden een bijzonder sfeervolle verbouwing gerealiseerd. De nieuwe achterbouw werd als een blokkendoos opgevat, met veel lichtinval op ieder verdiep. Met een centrale lichtstraat boven de nieuwe mezzanine werd extra licht binnengebracht tot in de leefruimte en de open keuken.
Verbouwing rijwoning kpw architecten.
Verbouwing rijwoning wonen. De achterbouw van een rijwoning uit 1956 wordt vervangen door een transparant volume van 2 verdiepingen dat een nieuwe keuken, eetplaats en leeshoek/slaapkamer onderbrengt. Beide niveaus worden met een open spiltrap met elkaar verbonden, zodat de bestaande traphal later ingezet kan worden als een aparte ontsluiting van de 2de verdieping / appartement.
Renovatie achterbouw Som Design Verbouwingen Keukens Dressings Interieur Advies.
Meer details en informatie over Renovatie achterbouw. Renovatie van een keuken, berging toilet gelegen in een achterbouw van een rijhuis. Uitbraak tot ruwbouw. Nieuwe aluminium ramen. Nieuwe raamtabletten buiten binnen. Nieuw dak op berging. Hang toilet wasbakje. Nieuwe vloeren isolatie.
Verbouwing Dominiek Depoortere.
Van de bestaande rijwoning werden de achterbouwen in de leefruimte geïntegreerd door de bouw van een veranda in de oksel van hoofdvolume en achterbouwen. Zo lopen keuken en eethoek / zithoek verder in elkaar over. Bovendien is een maximaal contact met de tuin mogelijk.
Martha BVBA.
Meer over dit project. Verbouwing te Edegem. Deze mooie rijwoning te Edegem werd gekocht door een jong koppel die er hun nieuwe leven gingen starten.Samen met architect Bruno Maes werd de bestaande achterbouw verwijderd en vervangen door een nieuwe. Meer over dit project.
Welke bouwvergunningen heb ik nodig bij een renovatie? Renoffice.
Voer je renovatiewerken uit om je huis op te delen in verschillende segmenten, dan heb je hiervoor een stedenbouwkundige vergunning nodig. Van je huis appartementen maken? Of enkele studentenkamers in je huis installeren? Dan vraag je eerst een vergunning aan.
verbouwing rijwoning Architect Britt Stalmans.
Het is een verbouwing van een donkere rijwoning met typische achterbouwen tot open, lichte, flexibele en eigentijdse stadswoning." Het gelijkvloers werd volledig opgewerkt. De lichtstraat die de koppeling maakt tussen de huidige woning en de nieuwe uitbreiding zorgt voor een overvloed aan natuurlijk daklicht, in de middelste zone van de rijwoning.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw