Meer resultaten voor verbouwing rijwoning achterbouw

verbouwing rijwoning achterbouw

Renovatie achterbouw rijwoning? Gratis offertes voor renovatie! Gent 72696 Casius.be.
Renovatie van rijwoning achterbouw. Volledige renovatie HO bebouwing. In de kijker. Ruwbouwwerken uitvoeren voor nieuwbouw 4-gevel woning met garage. Aannemer voor ruwbouwwerken. Ruwbouwwerken uitvoeren voor moderne woning met veel glas. Extra verdieping opbouw 60 m plus afwerken. Veranda verwijderen en uitbouw plaatsen met veel glaswerk in rijwoning. Totaalrenovatie open bebouwing uitvoeren. Renovatie van een open bebouwing. Bijbouw met keuken plaatsen. Gemetselde aanbouw plaatsen. Badkamers en keuken renoveren alsook de toiletruimtes herbetegelen. Zolder ombouwen tot ouderlijke suite. Metselen gelijkvloers alleenstaande woning. Renovatie van rijhuis. Verbouwing van benedenverdieping.
10 blikvangers tijdens de Vlaamse Renovatiedag Verbouwen of renoveren Livios.
Verbouwing van een art deco-huis Sint-Amandsberg, Oost-Vlaanderen. Uitdaging: een rijwoning in art deco-stijl verbouwingen zonder aan het oude planschema te raken, met zijn gestapelde kamers van gelijkaardige grootte. Foto: Fotograaf: Tim Peeters. Foto: Fotograaf: Tim Peeters. Foto: Fotograaf: Tim Peeters. Foto: Fotograaf: Tim Peeters. Oplossing: inrichtingen en functies werden uitgewisseld. De leefruimtes liggen nu op de verdiepingen, waar er meer zon en uitzicht is. De slaapkamers verhuisden naar het gelijkvloers, in koelte en privacy. De oude traphal werd open gemaakt en de vernieuwde open trap slingert nu langs het salon tot aan het dakterras. Architect: Tim Peeters Architecten. Herenwoning met tuinzicht Haasdonk, Oost-Vlaanderen. Uitdaging: een bestaande achterbouw van een herenwoning is donker en verouderd en houdt geen rekening met de mooie achterliggende tuin.
Afbraak achterbouw rijwoning Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Ik ben een student bouw en heb voor mijn opleidingsonderdeel project een rijwoning gekregen zoals te zien op de bijlage. Het project gaat over renovatie waarbij de gehele achterbouw gesloopt moet worden.
Aanbouw woning: Inspiratie foto's' en projecten.
Traditionele rijwoning met moderne aanbouw. Een donkere en smalle rijwoning wordt omgetoverd tot een lichtrijke woning dankzij de toevoeging van een aanbouw. Lees hier hoe het pand een aantrekkelijke bron van licht werd en hoe moderne en klassieke elementen hand in hand gaan.
Verbouwing achterbouw.
Sinds februari ben ik op zoek naar een aannemer die de verbouwing wil doen voor een nieuwe achterbouw. De afbraak van de oude bouw doen we zelf omdat dit handmatig dient te gebeuren. Afmetingen nieuw gebouw 7 x 4m 28m met een uitsprong, erker van 3 x 1m langs de zijkant.
Rijwoning verbouwen Renovatie kosten, Achterbouw en voorbeelden 2018.
Apps voor het verbouwen, bekijk hier de gratis App. Veel mensen kiezen ook voor een achterbouw bij hun rijwoning. Deze achterbouw rijwoning is een aanbouw die veel ruimte toevoegt aan woonkamer en/ of keuken. Binnen 2 minuten weten wat je verbouwing kost?

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw