Resultaten voor architect rotterdam

architect rotterdam

Kraaijvanger Architects Kraaijvanger.
Op woensdag 13 juni 2018 onthulde Burgemeester Jan van Zanten de Architectuurplaquette van het Stadskantoor Utrecht. De plaquette werd geschonken door Kraaijvanger architect Dirk Jan Postel, die aanwezig was tijdens de plechtigheid. StiB Award voor Zwemcentrum Rotterdam! Kraaijvanger wint de StiB Award 2018!
Architecten Rotterdam Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
De Rotterdamse architecten Wim Quist, Jan Hoogstad en Carel Weeber ontwerpen diverse beeldbepalende gebouwen in het herlevend modernisme. De Rotterdamse architect Rem Koolhaas vestigt zich met de Office for Metropolitain Architecture OMA eind jaren zeventig in Rotterdam. Koolhaas heeft zich ontwikkeld tot de meest invloedrijke en internationaal gelauwerde hedendaagse Nederlandse architect.
FOAM architecten BNA Projecten.
Oplossingen bedenken waar nog niet aan was gedacht. Onze stijl: tijdloos, functioneel, leesbaar, strak, opgewekt. Lees meer over ons. FOAM architecten BNA. 3033 EN Rotterdam. 085 2100 824. FOAM op Twitter. FOAM op Facebook. Landhuis Wassenaar II. Architect aan tafel.
KLUNDER ARCHITECTEN.
De welstandcommissie van de Gemeente Rotterdam heeft positief gereageerd op de ingediende conceptaanvraag van de gedeeltelijke transformatie. Algemeen website, Bureau, Nieuwsbericht. Nieuwe website online. Eindelijk is het zover, na enkele maanden coderen, programmeren, afbeeldingen en projectinformatie verzamelen en invoeren is onze.
JSA Rotterdam.
Onlangs is aannemer BIK Bouw gestart met de transformatie van het voormalige PTT-pand aan de Binnenrotte in Rotterdam. Het gebouw, waarin voorheen enorme telefooncentrales stonden opgesteld, zal na de transformatie plaats bieden aan een horecavoorziening op de begane grond en appartementen op de verdiepingen.
Architect Rotterdam architectgids.nl.
Architecten in Rotterdam. Hieronder staat een compleet overzicht van de 231 architecten in Rotterdam, Zuid-Holland. Klik op de naam van een architect om de gegevens te bekijken. Architecten in Rotterdam. Wat kost een architect. 1 designed by Erick van Egeraat.
Rotterdam, City of Architecture Rotterdam Tourist Information.
De Rotterdam Tours geeft rondleidingen in de Markthal en De Rotterdam, t. Terug naar overzicht. Geef een VVV Cadeaukaart Download de Rotterdam Tourist app Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card Nieuwsbrief. Geef een geldig e-mailadres op en probeer het nog een keer.
01-10 Architecten Architectenbureau Rotterdam.
01-10 Architecten is een dynamisch bureau met een gezonde mix van jonge en meer ervaren professionals. Wij hebben twee doelstellingen hoog in het vaandel staan: hoogwaardige architectuur met inhoud én een hoog niveau van dienstverlening. 3011 ED Rotterdam. 3000 BM Rotterdam.
architect rotterdam JADE architecten.
Transformatie en Herbestemming. CPO Architect Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. JADE architecten richt zich op transformatie van gebouwen en ontwerpt, met veel passie en inzet, bijzondere woningen voor particuliere opdrachtgevers. Voor deze werkgebieden hebben we speciale websites opgezet. Lees meer op: transformatiearchitect.nl, nieuwbouwarchitect.nl en verbouwarchitect.nl. We werken vanuit het veelbesproken Industriegebouw in Rotterdam met een team van architecten en bouwkundigen.

Contacteer ons

architect maastricht
wat doet een architect
architect nieuwbouw
hoeveel kost een architect
architect rotterdam
architect prijs
stage architect
architect herentals
kosten architect plan tekenen