Meer resultaten voor architect verbouwing

architect verbouwing

Mijn Huis Mijn Architect: Verbouwing van een herenwoning bouwenwonen.net.
Mijn Huis Mijn Architect. Mijn Huis Mijn Architect: Verbouwing van een herenwoning. 1 september 2017 Bron: Mijn Huis Mijn Architect. De vraag van de bouwheer was eenvoudig, het architecturaal antwoord evenzeer. Een noord gericht burgerhuis uit het interbellum heeft nood aan natuurlijk licht.
Heeft u een architect nodig? Omgevingsloket. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Voor werken waarvoor wel een vergunning of melding voor stedenbouwkundige handelingen nodig is, is in principe ook de medewerking van een architect verplicht. Een besluit van de Vlaamse Regering stelt een aantal ingrepen vrij van de medewerking van een architect.
verbouwing woning WETTEREN Architect Geert Vieren.
12 WOONGELEGENHEDEN TE WETTEREN. verbouwing woning WETTEREN. 1 2 3 4 5. WETTEREN SERSKAMSTEENWEG opdrachtgever: particulier deze woning omvat de grondige renovatie en uitbreiding van een bestaande zonevreemde woning. Architect Geert Vieren. Tel: 09/366 25 30. Fax: 09/366 53 58.
Wanneer heb je een architect nodig bij een verbouwing? Onze blog, een antwoord op al je woonvragen. Immozo.
08/09/2018 Van Severen Bouwen Verbouwen Wanneer heb je een architect nodig bij een verbouwing? Dat bij een verbouwing heel wat komt kijken, moeten we je vast niet uitleggen. Zowel voor structurele werken als voor het interieur wordt vaak gebruik gemaakt van een interieurarchitect, maar is dit nu altijd nodig?
Woning 1012/HEN, De Pinte Verbouwing Enplus Architecten.
De volumetrie en de openingen van de woning zijn het resultaat van het feit dat de architect, net als een beeldhouwer, vertrekt van een nogal massief volume en vervolgens materiaal wegneemt wanneer hij de openingen van de deuren en de vensters tekent.
Martha BVBA.
Meer over dit project. Verbouwing te Edegem. Deze mooie rijwoning te Edegem werd gekocht door een jong koppel die er hun nieuwe leven gingen starten.Samen met architect Bruno Maes werd de bestaande achterbouw verwijderd en vervangen door een nieuwe. Meer over dit project.
Architect voor nieuwbouw en verbouwing Oost West ARCHITECTUUR.
OOST WEST ARCHITECTUUR IS DE ARCHITECTUURPRAKTIJK VAN ARCHITECT KRISTIEN JANSSEN IN GENK. Wie ben ik? Hallo, ik ben Kristien. Geboren en getogen in het oosten van het land, trek ik na mijn architectuurstudies naar het westen. Daar doe ik ervaring op bij verschillende architecten en start ik met mijn eerste eigen projecten.
Verbouwing hoeve kpw architecten.
De nieuwbouw wordt losgetrokken van de bestaande woning zodat het landschap tussen de twee volumes doorloopt. De twee volumes zijn met elkaar verbonden door een transparante gang waardoor interessante zichtrelaties tussen straat en binnenkoer ontstaan. verbouwing interieur van een hoeve.
BAANARCHITECTEN Architect Gent verbouwen renovatie nieuwbouw.
Op zoek naar een verrassend idee voor uw nieuwbouw, verbouwing of interieur? Dan bent u bij BAANARCHITECTEN uit Gent aan het juiste adres. Als jong en gemotiveerd team gaan we graag nieuwe uitdagingen aan. We passen nieuwe technieken en duurzame materialen toe zonder hierbij de financiƫle kant uit het oog te verliezen.

Contacteer ons

kosten architect
architect brugge
architect landelijke stijl
architect verbouwing
architect renovatie
prijs architect
wat kost een architect
ingenieur architect
hoeveel kost een architect gemiddeld
renovatie architect
architect kortrijk
loon architect