Resultaten voor architect verbouwing

architect verbouwing

ECOLOGISCH VERBOUWEN Dam architectenDAM ARCHITECTEN.
Verbouwing van een dorpswoning. Jaren geleden verbouwden de opdrachtgevers deze woning zelf als jong koppel. Nu was ze echter toe aan een grondige renovatie naar de normen van vandaag. Bij de ontmanteling kwamen romantische boodschappen te voorschijn van de eerste verbouwingsronde.
Woning 1012/HEN, De Pinte Verbouwing Enplus Architecten.
De volumetrie en de openingen van de woning zijn het resultaat van het feit dat de architect, net als een beeldhouwer, vertrekt van een nogal massief volume en vervolgens materiaal wegneemt wanneer hij de openingen van de deuren en de vensters tekent.
Architecten verbouwingen Architectenbureau Werner Braeckmans.
Dan heeft u twee keuzes. U verbouwt uw woning zelf of u kiest ervoor om een architect als Architectenbureau Braeckmans in te schakelen voor de verbouwing. U doet er goed aan om te kiezen voor een gedreven architect die grote bouwkundige wijzigingen kan uitvoeren.
S architecten.
Dit houdt in dat steeds zal worden gezocht naar een logica, planmatig en constructief, naar duurzame detailleringen en materialen, naar eenvoud en degelijkheid. architect architect architect architect architect architect architect. architecten architecten architecten architecten architecten architecten. verbouwing verbouwing verbouwing verbouwing verbouwing verbouwing.
RENOVATIE Van Buggenhout bouwbedrijf Kwaliteit in bouwen op maat.
Verbouwing burgerwoning Architect: Liesbeth Slachmuylders. Verbouwing burgerwoning Architect: Liesbeth Slachmuylders. Verbouwing burgerwoning Architect: Liesbeth Slachmuylders. Verbouwing hoeve met schuur Parallel architecten. Verbouwing hoeve met schuur Parallel architecten. Verbouwing hoeve met schuur Parallel architecten. Totaalrenovatie hoeve met stallingen Architect: Etienne Wijns.
Lutgart Proost architecten bouwers.
Verbouwing woning Oostduinkerke Architect Wouter Cassiman Zottegem.
Verbouwing woning Oostduinkerke. De oorspronkelijke woning in de duinen was een buitenverblijf van de bouwheer, opgericht in 1987 en met de bedoeling later uit te breiden tot volwaardige woning om als vaste verblijfplaats te kunnen dienen. De bestaande woning werd grondig verbouwd en uitgebreid met 2 vleugels: één met garage en een nieuwe masterbedroom annex badkamer en dressing op de verdieping en één met een nieuwe salon. de volledige tuin is vernieuwd en er werd ook een zwembad geplaatst in de tuin. De uitbreiding is uitgevoerd in houtskelet. Previous Project Privewoning Ressegem. Next Project Renovatie woning 1934 Drongen. Architect Wouter Cassiman.
BAANARCHITECTEN Architect Gent verbouwen renovatie nieuwbouw.
Op zoek naar een verrassend idee voor uw nieuwbouw, verbouwing of interieur? Dan bent u bij BAANARCHITECTEN uit Gent aan het juiste adres. Als jong en gemotiveerd team gaan we graag nieuwe uitdagingen aan. We passen nieuwe technieken en duurzame materialen toe zonder hierbij de financiële kant uit het oog te verliezen.
Els De Laere architect te Assebroek, Brugge Verbouwing, uitbreiding of herinrichting van uw woning of horecapand.
We streven er dan ook steeds naar om de best mogelijke verzoening van het verleden met het heden te bereiken en het maximum uit het verbouwde pand te halen op het vlak van nieuwe inrichting, lichtinval en modern onderhoud. Net als bij nieuwbouw is energiezuinig en energiebewust verbouwen voor ons een prioriteit. VERBOUWING DE HAAN. VERBOUWING BRUGGE CENTRUM. VERBOUWING VAKANTIEWONING BRUGGE CENTRUM. Els de Laere architect Brugge sitemap Privacy verklaring login.

Contacteer ons

kosten architect
architect brugge
architect landelijke stijl
architect verbouwing
architect renovatie
prijs architect
wat kost een architect
ingenieur architect
hoeveel kost een architect gemiddeld
renovatie architect
architect kortrijk
loon architect