Zoeken naar rijwoning

rijwoning

Rijwoning met ruim en licht gevoel Ecobouwers.be.
Houtskelet rijwoning met veel licht en natuurlijke materialen, en een grote deels gedeelde tuin. Het huis is zuidwest georiënteerd en werd ontworpen om zoveel mogelijk licht binnen te halen en te genieten van het zicht op de tuin: er is een vide en een groot raam dat 2 verdiepingen hoog is.
Verbouwing van een rijwoning Katrijn Van Roey.
Skip to content. Aanpassing interieur van een nachtwinkel naar een logopediepraktijk. Verbouwing van een rijwoning. Verbouwing van een rijwoning Berchem. Een burgerwoning werd verbouwd voor een gezin met 3 kinderen. De hoofdbouw van de woning werd zo volledig mogelijk behouden.
Grote politieactie: agenten zoeken illegalen in rijwoning Blankenberge Het Nieuwsblad.
De lokale en federale politie zoeken in de Van Mullemstraat naar illegalen in een rijwoning. Naar verluidt zouden er zon 20 a 30 personen meegenomen worden, momenteel doorzoekt een team van agenten en speurhonden de woning nog. Een aantal mensen werd al afgevoerd.
Bouwen van een rijwoning BLEND Architecten.
Terug naar overzicht. Bouwen van een rijwoning. Nieuwbouw Turnhout, 1994. Met een minimum aan middelen dient een woning ontworpen te worden voor een gezin met 2 kinderen. De woning heeft een gevelbreedte van 75m, tussen twee scheidingsmuren met een zuidelijk georiënteerde voortuin.
Bbouwadvies Rijwoning Project Rijwoning.
Hebt u plannen om een zonneboiler te installeren of overweegt u de installatie van foto-elektrische cellen? Bbouwadvies helpt u bij de keuze van uw meest geschikte systeem. Een ongesoleerde woning gebouwd in 1959. Enkel het gelijkvloers wordt herverdeeld en uitgebouwd.
Rijwoning of vrijstaand huis: voor en nadelen Zacasa Invest.
Rijwoning of vrijstaand huis: voor en nadelen. Rijwoning of vrijstaand huis: voor en nadelen. Datum: 20 november 2017. Rijwoning of vrijstaande woning: elk type heeft voordelen. Koop je een nieuwe woning, dan moet je veel zaken afwegen. Eén van de vragen is of je voor een rijwoning dan wel een vrijstaand huis kiest.
Verbouwing rijwoning Brugge www.sofieverwichte.be. b374k 2.8.
Verbouwing rijwoning Brugge. Verbouwing woning Assebroek. Het betreft een grondige verbouwing van een rijwoning in de Brugse rand. Achteraan wordt een nieuw volume gecreëerd om het wooncomfort te verhogen. Sofie Verwichte Torhoutsestraat 205 8020 Ruddervoorde 32 486 948 405. Designed by IdesignIT.
Moderne rijwoning Caerels.
Klassiek ogende rijwoning die een hedendaags geheel vormt door het gebruik van. Ik heb interesse in een afspraak in de showroom. Klassiek ogende rijwoning die een hedendaags geheel vormt door het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Neem contact met ons op!
Rijwoning hasselt Trovit.
Met 220 m aan bewoonbare oppervlakte en een grond oppervlakte van 360 m, biedt deze rijwoning. zimmo 30 dagen geleden. Rijhuis te koop voor 165000 euro met 2 slaapkamers. 3800, Sint-Truiden, Provincie Limburg. Deels gerenoveerde rijwoning met 2slk en koer!

Contacteer ons

kosten architect
architect brugge
architect landelijke stijl
architect verbouwing
architect renovatie
prijs architect
wat kost een architect
ingenieur architect
hoeveel kost een architect gemiddeld
renovatie architect
architect kortrijk
loon architect