Zoeken naar rijwoning

rijwoning

Rijwoning Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Rijwoning met een gevel in veelkleurige baksteen en origineel schrijnwerk, kadastraal geregistreerd in 1915 en opgetrokken voor Petrus Van Roy-Tastenoe. De woning is een bakstenen pand van twee traveeƫn en twee bouwlagen onder een leien mansardedak met twee dakvensters; rechts een lagere, aanpalende garage.
Bbouwadvies Rijwoning Project Rijwoning.
Hebt u plannen om een zonneboiler te installeren of overweegt u de installatie van foto-elektrische cellen? Bbouwadvies helpt u bij de keuze van uw meest geschikte systeem. Een ongesoleerde woning gebouwd in 1959. Enkel het gelijkvloers wordt herverdeeld en uitgebouwd.
rijwoningen architectuurburo wydouw bvba.
ontwerp rijwoning K te kapellen. rijwoning T te mortsel. rijwoning R te wommelgem. rijwoning C te ekeren. ontwerp grafisch bureau te ekeren. ontwerp verbouwing D te wijnegem. rijwoning D te deurne. ontwerp rijwoning T te mortsel. ontwerp rijwoning T te mortsel.
Verbouwing rijwoning Brugge www.sofieverwichte.be. b374k 2.8.
Verbouwing rijwoning Brugge. Verbouwing woning Assebroek. Het betreft een grondige verbouwing van een rijwoning in de Brugse rand. Achteraan wordt een nieuw volume gecreƫerd om het wooncomfort te verhogen. Sofie Verwichte Torhoutsestraat 205 8020 Ruddervoorde 32 486 948 405. Designed by IdesignIT.
Moderne rijwoning Caerels.
Gezellige en stijlvolle rijwoning. Ik heb interesse in een afspraak in de showroom. Gezellige en stijlvolle rijwoning. Vragen over dit project of wenst u meer info over 1 van onze andere projecten? U kan ons altijd contacteren via onderstaande knop.
Rijwoning met ruimtelijk karakter Ik ga bouwen. logo.
Rijwoning met ruimtelijk karakter. Foto 1 / 28. Rijwoning met ruimtelijk karakter. Foto 2 / 28. Rijwoning met ruimtelijk karakter. Foto 3 / 28. Rijwoning met ruimtelijk karakter. Foto 4 / 28. Rijwoning met ruimtelijk karakter. Foto 5 / 28.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Verbouwing rijwoning kpw architecten.
Verbouwing rijwoning wonen. De achterbouw van een rijwoning uit 1956 wordt vervangen door een transparant volume van 2 verdiepingen dat een nieuwe keuken, eetplaats en leeshoek/slaapkamer onderbrengt. Beide niveaus worden met een open spiltrap met elkaar verbonden, zodat de bestaande traphal later ingezet kan worden als een aparte ontsluiting van de 2de verdieping / appartement.
Rijwoning te koop Roeselare.
Gerenoveerde woning met binnenkoer totaal renovatie. Deze totaal gerenoveerde rijwoning, nabij het centrum van Roeselare biedt verrassend veel ruimte. Op het gelijkvloers bestaat de woning uit een inkomhal, bergplaats/wasplaats en een gastentoilet. De glazen deur naar de leefruimte maakt dat ook de inkomhal kan genieten van veel lichtinval.

Contacteer ons

kosten architect
architect brugge
architect landelijke stijl
architect verbouwing
architect renovatie
prijs architect
wat kost een architect
ingenieur architect
hoeveel kost een architect gemiddeld
renovatie architect
architect kortrijk
loon architect