Resultaten voor rijwoning architectuur

rijwoning architectuur

operatie rijwoning urbain architectencollectief.
operatie rijwoning urbain architectencollectief. architecten, verbouwen, verbouwing, Gent, archticeten Gent, bouw, renovatie, renovatie Gent, urbain architecten. architecten, verbouwen, verbouwing, Gent, archticeten Gent, bouw, renovatie, renovatie Gent, urbain architecten. urbain architectencollectief is een architectenbureau dat werkt aan projecten op diverse schaalniveaus en voor verschillende programmas. Naast bouwprojecten voor zorgverlening, kantoren en de publieke sector legt het collectief zich toe op ver-bouwen van woningen, en dit hoofdzakelijk in Oost en West-Vlaanderen. David Niville Brugge, 1979 is architect St Lucas Gent en zaakvoerder. Van 2003 tot 2007 was David actief bij Bureau Bouwtechniek te Antwerpen waar hij instond voor de technische uitwerking van diverse architectuurprojecten. Daarna was hij tot de oprichting van urbain architectencollectief eind 2007 architect bij noA.architecten te Brussel. David Claus Tielt 1979 is ir.architect Ugent en zaakvoerder. Hij begon zijn carrière bij Jo Crepain te Antwerpen 2003-2005. Daarna was hij werkzaam bij noA.architecten te Brussel. Sinds 2014 is hij deeltijds praktijkassistent ontwerpen, atelier Bachelor en Master Architectuur, KULeuven, campus Sint-Lucas Gent en Brussel.
Gent, renovatie rijwoning Projecten Tube Architecten Gent.
Gent, uitbreiding rijwoning. Gent, renovatie kleine rijwoning. Sint-Denijs Westrem, uitbreiding woning. Gent, loods 22, interieurontwerp loft. Gent, restauratie gevel, renovatie en interieurontwerp rijwoning. Gent, renovatie rijwoning en interieurontwerp. Gent, renovatie rijwoning. Sint-Eloois-Winkel, renovatie en ontwerp rijwoning. Gent, renovatie en interieurontwerp energiezuinige rijwoning.
Van sombere rijwoning tot industriële loft Verbouwen of renoveren Livios.
bookmark_border Bewaar artikel. Een donkere, gesloten rijwoning in Sint-Niklaas omtoveren tot een licht en modern huis met industriële look. Architect Kristof De Lange ging de uitdaging aan. Het resultaat is meer dan geslaagd, met een uitbouw in staal als absolute blikvanger. Foto: De Lange architectuur.
Rijwoning VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Cuypers Q bedacht een duidelijk leesbare woonst met een intelligente logica, zonder dat het ontwerp te zeer voor de hand liggende oplossingen aanreikt. De architecten ontwierpen een huis voor een gezin dat zijn levensvisie in een al bestaande woning waarschijnlijk nooit zo letterlijk in architectuur vertaald zou hebben gezien.
Still Architectuur tom en griet.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Moderne rijwoning: Inspiratie voorbeelden.
Op het gelijkvloers vind je het atelier terug terwijl de woonkamer en keuken zich op de bovenste verdieping bevindt. Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg. De renovatie van een statige rijwoning uit 1910 combineert de klasssieke sfeer met modern comfort en een kleurrijk interieur.

Contacteer ons

ereloon architect verbouwing
kosten architect nieuwbouw
architect oostende
architect renovatie woning
hoeveel verdient een architect
hoeveel verdiend een architect
wat is een architect
mijn architect
architect aarschot
architect heist op den berg
kostprijs architect verbouwing
architect bilzen
architect dendermonde