Resultaten voor rijwoning architectuur

rijwoning architectuur

urbain architectencollectief.
Rijwoning Bredestraat Gent Anno Architecten.
aNNo architecten restauratie, renovatie. herbestemming van historische gebouwen. 32 9 329 46 98. Rijwoning Bredestraat Gent. Het huis is klein. Te klein voor 5 personen. Het huis is charmant, de schaal wordt geapprecieerd. Het huis moet flexibel zijn en het nieuwe samenwonen vormgeven.
Volt Architecten Gent Multidisciplinair Ontwerpbureau.
Verbouwen van een bedrijfsgebouw in Brakel. Woning M K. Verbouwen van een rijwoning in Sint-Amandsberg. Verbouwen van een textielfabriek tot een project voor groepswonen 6 woningen, 1 atelier, 2 kantoorruimtes en gemeenschappelijke ruimtes in Ronse. In samenwerking met Bert Michels.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Lichtrijke renovatie van een oud rijhuis Hebbes Zimmo.
Lichtrijke renovatie van een oud rijhuis. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By Zimmo redactie on 11/08/2018 Architectuur, Klein wonen. In het gemiddelde stadscentrum kunnen we er niet om heen. Rijen vol kleine, dichtbevolkte straatjes waar het ene rijhuis na het andere het straatbeeld siert.
Renovatie rijwoning Quoon.be.
Badkamer en wellness. Woning van de maand. Opendeur Kijkwoning Nevele. HOME / INSPIRATIE / ARCHITECTUUR / RENOVATIE_RIJWONING. Deze rijwoning is grondig gerenoveerd en volledig vernieuwd! Knappe renovatie waardoor er heel wat meer licht binnen kan. Ik wens meer info te ontvangen.
CERULUS ARCHITECTS Rijwoning architect Leuven.
22 / 72. Rijwoning architect Leuven. fotograaf: Cerulus Architecten. 3001 HEVERLEE, Vlaams-Brabant. Verbouwing van een oude rijwoning naar een kantoorappartement met daarbij verhuurstudio's. De uitbreiding aan de achtergevel is gebouwd in isolerende blokken, met een houten frame en bekleed met gerecupereerde cederplanken.
Gezocht: Architect Aalst Renovatie rijwoning Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Wij zijn dringend op zoek naar een architect voor het verbouwen van onze rijwoning te Aalst. De vorige architect heeft afgehaakt omdat we niet tot een consensus kwamen. Het opmeten van de woning is reeds gebeurd, alsook het tekenen van een schets.
Origineel rijhuis in Brussel.
Hij had architectuur kunnen studeren in Gent op een steenworp van zijn ouderlijk huis, maar zijn vader zelf ook architect stimuleerde hem om zijn geluk elders te zoeken. Ik trok naar Brussel, maakte hier veel vrienden en leerde na mijn studies Astrid kennen die in de hoofdstad werkte. We houden beiden enorm veel van Brussel en wilden na een rits huurcontracten absoluut een woning kopen ergens tussen het centrum en het kanaal. Drie jaar lang hebben we gezocht naar een geschikte plek. Het mocht een loft zijn, een appartement of een huis. Als er maar genoeg ruimte was, want we droomden toen al van een gezin met veel kinderen. Op een zaterdag in 2010 vond het koppel een oude, kleine rijwoning zonder tuin maar met veel mogelijkheden in een smalle straat.

Contacteer ons

ereloon architect verbouwing
kosten architect nieuwbouw
architect oostende
architect renovatie woning
hoeveel verdient een architect
hoeveel verdiend een architect
wat is een architect
mijn architect
architect aarschot
architect heist op den berg
kostprijs architect verbouwing
architect bilzen
architect dendermonde