Op zoek naar architect oudenaarde?

architect oudenaarde

Woning op loods wint BIS Award Oudenaarde Regio HLN.
Oudenaarde Een opmerkelijk gebouw aan de Neringstraat in Oudenaarde heeft de begeerde Bis Award gewonnen. We" moesten een loods ontwerpen, maar dachten: wat als we daar nu eens vier huizen bovenop bouwden" vertelt architect Seger Delmulle. Hij overtuigde niet alleen de bouwheer en de stad: Vlaams minister Joke Schauvliege CDV kwam het project gibekijken en wil de wetgeving versoepelen om dit soort projecten te stimuleren.
DNA Architecten.
Stationsstraat 42 9700 Oudenaarde. Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team dat bestaat uit zes ir-architecten. Enkele jaren ervaring is een pluspunt, nauwkeurig kunnen werken is een must. De projecten zijn uiteenlopend van schaal. Ons kantoor is gelegen in de stationsbuurt van Oudenaarde.
Akro Nova Architectuur, ruimtelijke ordening en milieuadvies.
tom mahieu architect.
Architect Stefaan Browaeys zelfstandig ontwerper van compacte ééngezinswoningen, residentiële woningen, groepswoningen, kleine appartementsgebouwen en industriële ontwerpen.
Architect Stefaan Browaeys heeft reeds 20 jaar ervaring als zelfstandig ontwerper en staat u graag met raad en daad bij, bij de realisatie van al uw projecten. Architect Stefaan Browaeys. 32 55 30 32 62. 32 55 30 38 05. Architect Stefaan Browaeys.
Architect Oudenaarde Vandenbroecke P.
Akro Nova BVBA. Alle architecten in Oudenaarde. Ontvang en vergelijk tot 4 offertes van architecten. Voorbeelden van recente offertevragen. Type woning: Huis. Beschrijving: Geachte, wij zijn nu woonachtig te Rebecq en zijn aan het nadenken om een grond te kopen en daar zelf iets op te bouwen. We hebben al veel sleutel op de deur firmas gezien maar nog nooit geen ervaring rechtstreeks met een architect.
DnA architecten ingenieurs Oudenaarde, Belgium Architects.
Leen Dhaese IR Architecte Oudenaarde.
nieuwbouw van een woning, Oudenaarde Util struktuurstudies.
alle architecten vorige architect volgende architect. nieuwbouw van een woning, Oudenaarde. 220 m 2. Deze nieuwe passiefwoning werd van het begin tot het einde consequent opgebouwd uit een geprefabriceerde houtskeletbouw. Ze won de Belgische Schrijwerk Award 2011 in de categorie Timmer-en schrijnwerken.

Contacteer ons

prijs architect nieuwbouw
architect moderne stijl
architect oudenaarde
architect diepenbeek
architect tienen
architect bornem
architect diest
architect lennik
wat kost architect
architect renovatie prijs