Zoeken naar architect moderne stijl

architect moderne stijl

Strakke Moderne Tuinen Greenarchitects uw Tuinarchitect voor Modern en Strak.
een prachtige strakke moderne tuin waarvan u jaar in jaar uit kunt genieten. Tuinarchitect Stefaan Willems. Lange Meire 36A. T 32 474 55 16 64. Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin. Op zoek naar een specifiek ontwerp? Hebt u een specifiek ontwerp of een bepaalde stijl voor ogen?
aRA-architecten Katleen Raemen en Davy RaemenModerne architect Limburg.
Bart Merckx Architectenbureau.
categorie: Modern, Nieuwbouw. verbouwing woning te willebroek. categorie: Modern, Verbouwing. verbouwing woning te puurs. categorie: Klassiek, Verbouwing. verbouwing woning te puurs. categorie: Modern, Verbouwing. verbouwing woning te verrebroek. categorie: Modern, Verbouwing. 10 woningen te schelle. categorie: Klassiek, Projecten / Appartementen.
Moderne architectuur Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
In de Verenigde Staten werd in 1932 de overkoepelende term Internationale Stijl in het leven geroepen. Laat uw woning ontwerpen volgens moderne architectuur door architectenbureau Frank Gruwez want modern is één van de specialiteiten van architect Gruwez. Neem contact met ons op via telefoonnummer 055 45 53 63, vul het het contactformulier op onze website.
Home Architect Miranda De Boeck Lede.
Architecten Claes Vanoppen passiefwoningen, nulenergie, architect Kermt, architect Hasselt, Claes Cindy, Bjorn Vanoppen.
Moderne zeer energiezuinige woning in houtskelet behaald E-peil 10." Eigen nulenergiewoning met kantoor deelname Mijn Huis Mijn Architect houtskelet. Strak ruimtelijk interieur van een smalle stadswoning te Diest." Verbouwing van een klassieke woonst tot moderne eengezinswoning. Nieuwbouw van eigentijdse eengezinswoning in houtskeletbouw. Eigentijdse villa in parkgebied met natuurstenen en houten gevelbekleding." Uitbreiding woning met een eet en ontspanningsruimte in glas en zink." Uitbreiding van een bungalow tot lage-energiewoning houtskelet. Eengezinswoning op breed perceel met patio op het zuiden. Ontwerp compacte stadswoning op een klein hoekperceel. Ontwerp van een klassiek hedendaagse eengezinswoning in Halen." De verbouwing van een eengezinswoning tot moderne appartementen met zaak. voorontwerp compacte eigentijdse passieve woning op moeilijk perceel. Interieur eigen woning met kantoor strak eigentijds natuurlijk materiaalgebruik. Ontwerp van nieuwbouw hedendaagse luxe appartementen te Kuringen. Verbouwing klassieke woning tot moderne villa in pleisterwerk. Ontwerp verbouwing / uitbreiding herenhuis met garage en zwembad. Een eenvoudige tuinberging/carport mooi vormgegeven. Compacte lage-energiewoning houtskelet in pleisterwerk. Moderne lage-energiewoning met splitlevels en garage onder. Ontwerp van nieuwbouw eengezinswoning in klassieke stijl in aanbouw.
NANO Architecten BVBA Limburg Zonhoven Modern.
We" think in generalities, but we live in detail." Naast het esthetische en ruimtelijke aspect wordt er veel belang gehecht aan energiezuinig bouwen en renoveren. Door dit engagement mogen we het logo van energiebewust" architect" dragen. Activiteiten: nieuwbouw, verbouwing, adviesverlening, projectmanagement, retaildesign, appartementsbouw, groepswoningbouw.,
Contour Architecten.
Nabij het natuurgebied De" Wissen" werd de vraag gesteld om een voorstel uit te werken voor een woonvolume. White and wood. Uitbreiding en renovatie van een zonevreemde woning. Zweven over de tuin. Tuinkamer als uitbreiding van een woning. Ontwerp voor 40 appartementen. prev / next. Back to WORK. Contour Architecten Geloeslaan 3 3630 Maasmechelen.
De 10 grootste architecten aller tijden Zimmo.
De Duits-Amerikaanse architect zag als architect het levenslicht toen hij als eerste een wolkenkrabber met een stalen geraamte bouwde dat bedekt is met enorme glazen vlakken. Op zijn 44e werd hij tevens directeur van het Bauhaus, een beroemde school voor kunst en architectuur, waar een nieuwe stijl werd bedacht, tot de nazis de school sloten.

Contacteer ons

prijs architect nieuwbouw
architect moderne stijl
architect oudenaarde
architect diepenbeek
architect tienen
architect bornem
architect diest
architect lennik
wat kost architect
architect renovatie prijs