Op zoek naar architect moderne stijl?

architect moderne stijl

Architect Wouter Cassiman ervaren architect te Zottegem.
januari 10, 2017. Landelijk gelegen moderne villa in Zottegem. maart 7, 2018. maart 7, 2018. Verbouwing woning Oostduinkerke. maart 7, 2018. Renovatie woning 1934 Drongen. maart 7, 2018. Bedrijfsgebouw Richa Oudenaarde. maart 7, 2018. 3 eengezinswoningen Deinze. maart 7, 2018. Woning met BB Knesselare Studiefase. maart 7, 2018. Verbouwing hoeve Zingem. maart 7, 2018. VIB BIO-incubator Zwijnaarde. maart 7, 2018. VIB headquarters Zwijnaarde. maart 7, 2018. Kantoorgebouw Schelle studiefase. maart 7, 2018. 5 appartementen Zottegem. maart 7, 2018. Toonzaal en burelen Lierde. maart 7, 2018. Appartementen Zottegem residentie Picarren. maart 7, 2018. Residentie Elisabeth Zottegem. maart 7, 2018. Residentie Tolhuis Schelle. Architect Wouter Cassiman.
De 10 grootste architecten aller tijden Zimmo.
De Duits-Amerikaanse architect zag als architect het levenslicht toen hij als eerste een wolkenkrabber met een stalen geraamte bouwde dat bedekt is met enorme glazen vlakken. Op zijn 44e werd hij tevens directeur van het Bauhaus, een beroemde school voor kunst en architectuur, waar een nieuwe stijl werd bedacht, tot de nazis de school sloten.
architecttip strakke moderne stijl gezocht Bouwinfo.
Heel moderne, strakke stijl. We hebben zijn naam gekregen van de eigenaars van een huis dat door hem getekend is, wat wij mooi vonden, dus zijn we gaan aanbellen en de naam van de architect gevraagd. We moeten nog een afspraak maken voor een eerste gesprek, dus nog geen ervaring.
nathalie vervenne architect, oost-vlaanderen, authenticiteit en soberheid.
werkt met natuurlijke materialen. het bureau van nathalie vervenne richt zich op interieur en nieuwbouw met een authentieke en sobere uitstraling waar de mens tot rust en evenwicht kan komen. de projecten worden tot en met het interieur in detail uitgewerk.
boons-architecten.
architect tessenderlo modern verbouwing nieuwbouw limburg. vlaams brabant antwerpen design energiezuinig bureau interieur. a r c h i t e c t e n. Welkom op de website van BOONS architecten. Wij wensen jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar! Vragen over een project? Neem gerust contact met ons op. Klik op een project naar keuze voor meer beelden. Wij zijn een jong architectenbureau met een oog voor moderne, open architectuur.
Archi-V Architect Anja Vanhoof Mol.
Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek Verbouwing? Maak je afspraak voor een eerste plaatsbezoek. De projecten van architect Anja Vanhoof situeren zich vooral in Mol, Geel, Balen, Meerhout, Retie, Dessel, Arendonk en Turnhout. Ook opdrachten buiten deze regio's' zijn mogelijk.
StevenALICE architects.
Deze nieuwbouw woning bij Brussel Dilbeek met een sterke moderne stijl benantwoord aan de nieuwe normeringen voor 2017 binnen een gelimiteerd budget. StevenALICE creƫrde een zeer flexibel en rationeel plan dat eenvoudig een uitbreiding van het gezin toe laat zonder afbraak te doen aan het zeer lichte en ruime interieur.
Architect An Maussen Limburg Bocholt Moderne architectuur.
aRA-architecten Katleen Raemen en Davy RaemenModerne architect Limburg.

Contacteer ons

prijs architect nieuwbouw
architect moderne stijl
architect oudenaarde
architect diepenbeek
architect tienen
architect bornem
architect diest
architect lennik
wat kost architect
architect renovatie prijs