Resultaten voor architect moderne stijl

architect moderne stijl

Moderne architectuur Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
In de Verenigde Staten werd in 1932 de overkoepelende term Internationale Stijl in het leven geroepen. Laat uw woning ontwerpen volgens moderne architectuur door architectenbureau Frank Gruwez want modern is één van de specialiteiten van architect Gruwez. Neem contact met ons op via telefoonnummer 055 45 53 63, vul het het contactformulier op onze website.
Architect Wouter Cassiman ervaren architect te Zottegem.
januari 10, 2017. Landelijk gelegen moderne villa in Zottegem. maart 7, 2018. maart 7, 2018. Verbouwing woning Oostduinkerke. maart 7, 2018. Renovatie woning 1934 Drongen. maart 7, 2018. Bedrijfsgebouw Richa Oudenaarde. maart 7, 2018. 3 eengezinswoningen Deinze. maart 7, 2018. Woning met BB Knesselare Studiefase. maart 7, 2018. Verbouwing hoeve Zingem. maart 7, 2018. VIB BIO-incubator Zwijnaarde. maart 7, 2018. VIB headquarters Zwijnaarde. maart 7, 2018. Kantoorgebouw Schelle studiefase. maart 7, 2018. 5 appartementen Zottegem. maart 7, 2018. Toonzaal en burelen Lierde. maart 7, 2018. Appartementen Zottegem residentie Picarren. maart 7, 2018. Residentie Elisabeth Zottegem. maart 7, 2018. Residentie Tolhuis Schelle. Architect Wouter Cassiman.
De 10 grootste architecten aller tijden Zimmo.
De Duits-Amerikaanse architect zag als architect het levenslicht toen hij als eerste een wolkenkrabber met een stalen geraamte bouwde dat bedekt is met enorme glazen vlakken. Op zijn 44e werd hij tevens directeur van het Bauhaus, een beroemde school voor kunst en architectuur, waar een nieuwe stijl werd bedacht, tot de nazis de school sloten.
boons-architecten.
architect tessenderlo modern verbouwing nieuwbouw limburg. vlaams brabant antwerpen design energiezuinig bureau interieur. a r c h i t e c t e n. Welkom op de website van BOONS architecten. Wij wensen jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar! Vragen over een project? Neem gerust contact met ons op. Klik op een project naar keuze voor meer beelden. Wij zijn een jong architectenbureau met een oog voor moderne, open architectuur.
nathalie vervenne architect, oost-vlaanderen, authenticiteit en soberheid.
werkt met natuurlijke materialen. het bureau van nathalie vervenne richt zich op interieur en nieuwbouw met een authentieke en sobere uitstraling waar de mens tot rust en evenwicht kan komen. de projecten worden tot en met het interieur in detail uitgewerk.
Architecten Hofmans.
Gestart in 1974 zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw alsook verbouwingen in de de particuliere woning en appartementsbouw van zowel hedendaags, moderne als klassieke bouwstijlen naar de wensen van de bouwheer. 32 52 41 17 95 32 479 65 34 50.
Archi-V Architect Anja Vanhoof Mol.
Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek Verbouwing? Maak je afspraak voor een eerste plaatsbezoek. De projecten van architect Anja Vanhoof situeren zich vooral in Mol, Geel, Balen, Meerhout, Retie, Dessel, Arendonk en Turnhout. Ook opdrachten buiten deze regio's' zijn mogelijk.
StevenALICE architects.
Deze nieuwbouw woning bij Brussel Dilbeek met een sterke moderne stijl benantwoord aan de nieuwe normeringen voor 2017 binnen een gelimiteerd budget. StevenALICE creërde een zeer flexibel en rationeel plan dat eenvoudig een uitbreiding van het gezin toe laat zonder afbraak te doen aan het zeer lichte en ruime interieur.
Architect An Maussen Limburg Bocholt Moderne architectuur.

Contacteer ons

prijs architect nieuwbouw
architect moderne stijl
architect oudenaarde
architect diepenbeek
architect tienen
architect bornem
architect diest
architect lennik
wat kost architect
architect renovatie prijs