Zoeken naar architect diest

architect diest

Architect Tim Kenens Architect Tim Kenens is ervaren in nieuwbouw en renovatie.
in goede handen. Architect Tim Kenens. Bent u op zoek naar een architect in Diest, Tessenderlo of Ham? Dan bent u bij Tim Kenens aan het juiste adres. Tim Kenens heeft al jarenlange ervaring als architect in nieuwbouw en renovaties.
ARCHITECTENGROEP JANSSENS bvba Scherpenheuvel-Zichem Home Architectengroep Janssens.
Tijdens het bouwproject staan we je persoonlijk met raad en daad bij zodat je je bouwavontuur zorgeloos doorkomt. Ons ervaren team van architecten heeft 15 jaar expertise in nieuwbouwprojecten en renovaties en dit zowel voor ééngezinswoningen villas, méérgezinswoningen appartementen, kantoren, bedrijven industriegebouwen als publieke gebouwen scholen.
Roel Tiri Architectenbureau.
Kirsten Vaeck, architect nieuwbouw, architect renovatie, architect Rumst, architect Hofstade, architect Zemst.
Als Burgerlijk Ingenieur-Architect hecht ik veel belang aan de technische aspecten van de uitvoering al van bij het ontwerp. We proberen ook voortdurend op de hoogte te blijven van de continu wijzigende EPB-regelgeving om onze bouwheren bij te staan in het verwezenlijken van een energiezuinige woning.
Architectuurburo Princen.
Renovatie betekent het beste van een gebouw naar boven halen. Dit kan zowel om een totaalrenovatie als om kleine ingrepen gaan. Architectuurburo Princen kiest bewust voor een diversiteit aan opdrachten, om vanuit de onderlinge wisselwerking telkens het maximale uit elk project te halen.
Home.
Diest @ Architect Jonas Wollants.
ESSA.
Specifiek voor de ontwerpmethodiek van ESSA is de totaalaanpak: hooggekwalificeerde medewerkers kunnen architectuur en inrichting, stabiliteit, technische studies en omgevingsaanleg als één pakket aanbieden, met permanente aandacht voor coördinatie, duurzaamheid, bouwtechniek en veiligheid, zonder budgetcontrole en timing uit het oog te verliezen.
Jacquemyn Daems Architectuur Interieur Stedenbouw.
Architectuur begint bij een goede samenwerking en communicatie tussen bouwheer en architect, maar is verder een ingewikkelde puzzel van creativiteit budgetcontrole energiebewustzijn stabiliteit en integratie van technieken. Het ontwarren/vereenvoudigen van deze puzzel lees: zoveel mogelijk last ontnemen van de schouders van de opdrachtgever en het presenteren van een origineel/succesvol eindresultaat is dan ook de drijfveer van onze werking.

Contacteer ons

prijs architect nieuwbouw
architect moderne stijl
architect oudenaarde
architect diepenbeek
architect tienen
architect bornem
architect diest
architect lennik
wat kost architect
architect renovatie prijs