Zoeken naar hotel min

hotel min

Hotel MIN in Antwerpen B De Architect.
Het bestaande gebouw dateert uit 1973. Samen met twee buurpanden, tussen Hotel MIN en Centrum De wijk in, vormde het de locatie voor dit project. Raum architecten kreeg de vraag om de panden uit te breiden met extra faciliteiten en een multifunctionele zaal voor het hotel en het wijkcentrum.
OPZC Rekem PVT Min Antwerpen De sociale kaart.
OPZC Rekem PVT Min Antwerpen. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg OPZC" Rekem PVT Min Antwerpen" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. OPZC Rekem PVT Min Antwerpen. U bent hier.
Beschut Wonen Min op weg van justitie naar maatschappij.
Via deze weg kan u uitgebreid kennis maken met de verschillende aspecten van onze organisatie, de werking, doelgroep. Indien er vragen zijn of u wil bij ons aan de slag, aarzel dan niet om contact op te nemen of een spontane sollicitatie te versturen. Beschut Wonen Min.
PVT Min OPZC Rekem.
Home Verwijzers Zorgaanbod Forensische Zorg PVT Min. PVT Min bevindt zich midden in hartje Antwerpen. Geïnterneerden vrij op proef komen naar PVT Min vanuit een behandeltraject in OPZC Rekem, maar niet exclusief. Het begeleidingsaanbod is gericht op maximale groei van de individuele bewoner.
Hotel Min forensische woonopvang VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Van de eerste verdieping van de traphal van Hotel Min kijkt een binnenraam uit op de passage in de binnensteeg. Samen met de geslaagde architecturale bemiddeling groeiden tussen de gesprekspartners van Hotel Min en De Wijk oprechte intenties tot samenwerking.
OGGPA vzw Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Provincie Antwerpen OPVT Hotel Min.
Het OPVT forensisch MIN is verantwoordelijk voor de opvang en de begeleiding van forensische bewoners die psychisch voldoende gestabiliseerd zijn om zich te reïntegreren in de samenleving. OPVT Hotel Min maakt deel uit van een zorgcircuit voor geïnterneerden en ex-gedetineerden met de verplichte psychiatrische begeleiding en bereidt de bewoners voor op een doorstroming naar de hoogst haalbare vorm van zelfstandigheid.

Contacteer ons

prijs architect nieuwbouw
architect moderne stijl
architect oudenaarde
architect diepenbeek
architect tienen
architect bornem
architect diest
architect lennik
wat kost architect
architect renovatie prijs