Resultaten voor architect turnhout

architect turnhout

Bouwadvies Stad Turnhout.
Elke tweede woensdag van de maand komt er een architect naar Stadsregio Turnhout. Ook in de andere gemeenten van de stadsregio gaan er adviesdagen door, telkens op de 2de woensdag van de maand volgorde van de gemeenten: Vosselaar, Turnhout, Beerse en Oud-Turnhout.
architectenburo Anja Vissers.
Reeds 15 jaar geleden werd onze eigen woning met architectenbureau reeds voorzien van energiezuinige technieken. Zo werd het gebouw zeer goed geïsoleerd, werd een ventilatiesysteem voorzien, werd regenwater hergebruikt, werden PV panelen en een zonneboiler voorzien en de verwarming gebeurt met een geothermische warmtepomp. We zijn dus reeds vele jaren bezig als energiebewuste architect.
TRiAS architecten.
G.R.O.T. Architectenbureau uit Oud-Turnhout.
Architect Administratie-vacatures in Turnhout november 2019 Indeed.com.
Plaats je cv Inloggen.: functie, trefwoorden of bedrijf. gemeente, provincie of postcode. vacatures voor Architect Administratie in Turnhout. Mijn recente zoekopdrachten. Architecten Zoekt Kapellen. Architect Werk Waregem. Architect Gevraagd Beringen. Architect Gezocht Genk. Architect 2200 Herentals Noorderwijk. Design Architect Roeselare.
Architecten Turnhout: Gratis Offertes! Casius.be.
Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project! Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Turnhout of uw directe omgeving.
Home BLEND Architecten.
Project in de kijker Bouwen van een atelier woning. Project in de kijker Verbouwen van een achterbouw. Project in de kijker Verbouwen van een achterbouw. Blend Architecten is een multidisciplinair bureau dat op elke vraag een duurzaam en verrassend antwoord wil bieden.
Onze visie BLEND Architecten.
2009: voorzitter Ar-tur Architectuurcentrum Turnhout en omgeving. 2015: oprichting Blend architecten cvba. 1975-1982: studies Architectuur: Hoger Instituut voor Architectuurwetenschappen, Henry Van de Velde Antwerpen. 1980-1982: stage architectenbureau Eugène Wauters. stage bureel Van Hout Schellenkens. stage bureel Gransard. stage bureel Angst. 1987: aanvang samenwerking met architect Diederik Nagels.
Architect doet Parkstad Turnhout uit de doeken ADEMLOOS.
De actiegroepen Turnhout Opnieuw Mobiel TOM en Mobiliteit Ondernemend Turnhout MOT organiseerden woensdagavond een gemeenschappelijk evenement rond het mobiliteitsplan Parkstad Turnhout.De actievoerders lieten woensdagavond architect Luc Vanhout een verkorte voorstelling geven van zijn Parkstad Turnhout, het alternatieve mobiliteitsplan voor Turnhout en de hele stadsregio.

Contacteer ons

burgerlijk ingenieur architect kuleuven
architect west vlaanderen
huis verbouwen architect
kosten architect verbouwing
architect turnhout
architect waregem
architect kapellen
architect programma
architect worden
architect kosten
architect gezocht
architect opleiding
architect kostprijs