Op zoek naar architect turnhout?

architect turnhout

Barto AP/ART Architecten.
Opel garage Turnhout. In samenwerking met architect Van den Bulck, die het ontwerp op zich nam, kwam deze gloednieuwe autogarage tot stand. AP/ART stond in voor de aanbesteding van de bouwwerken, afwerking van het interieur naar schetsontwerp van Simoni architecten en begeleidde de werf tot en met de oplevering.
Onze visie BLEND Architecten.
1982: oprichting eigen architectenpraktijk. 1982-1983: docent binnenhuisarchitectuur C.M.O. 1987: aanvang samenwerking met architect Jos Verbraeken. 1991: optredend als gerechtsdeskundige voor de rechtbanken Turnhout en Antwerpen. 2003: lid van Nationaal College van Deskundige Architecten van België. 2009: voorzitter Ar-tur Architectuurcentrum Turnhout en omgeving.
AR-TUR Centrum voor architectuur, stedelijkheid en landschap in de Kempen.
Nieuw paviljoen voor Frans Masereel Centrum. 11/02/2019 door AR-TUR Een reactie plaatsen. Het Frans Masereel Centrum in Kasterlee opende op 9 februari 2019 een nieuw paviljoen. De architecten zijn Hideyuki Nakayama uit Japan en Ido Avissar van het Parijse LIST.
puls architecten.
Mijn" Huis Mijn Architect 2002: Woonloft te Antwerpen. Mijn" Huis Mijn Architect 2004: Verbouwing en inrichting stadswoning te Antwerpen. Creative" pool interieurarchitectuur: Designcentrum Winkelhaak te Antwerpen: sept 2004. Mijn" Huis Mijn Architect 2005: Verbouwing en inrichting appartement te Antwerpen. Architectuurtentoonstelling in Heilig" Graf" te Turnhout: feb 2006.
TRiAS architecten.
Architecten Turnhout goudengids.be.
Uw bedrijf toevoegen. Stad of gemeente. 118 resultaten voor architecten Turnhout. Beoordeel dit bedrijf. 2300 Turnhout Kerkstraat 3. Tekenbureaus, Interieurarchitecten, Architecten, interieurarchitecten, Tekenbureaus, Turnhout, Architect, Architect. Beoordeel dit bedrijf. 2300 Turnhout Tichelarijstraat 114. Beoordeel dit bedrijf. 2300 Turnhout Hannuitstraat 4.
Pieter Jozef Taeymans Wikipedia.
Als 26-jarige vestigde hij zich te Turnhout als provinciaal architect en werd er in 1873 bestuurder en leraar aan de stedelijke tekenschool van de architectuurklas. Onder zijn bestuur werden vakmannen gevormd die veel verbetering en verfraaiing hebben gebracht in de bouwsector.
Bouwadvies Stad Turnhout.
Elke tweede woensdag van de maand komt er een architect naar Stadsregio Turnhout. Ook in de andere gemeenten van de stadsregio gaan er adviesdagen door, telkens op de 2de woensdag van de maand volgorde van de gemeenten: Vosselaar, Turnhout, Beerse en Oud-Turnhout.
architectenburo Anja Vissers.
Reeds 15 jaar geleden werd onze eigen woning met architectenbureau reeds voorzien van energiezuinige technieken. Zo werd het gebouw zeer goed geïsoleerd, werd een ventilatiesysteem voorzien, werd regenwater hergebruikt, werden PV panelen en een zonneboiler voorzien en de verwarming gebeurt met een geothermische warmtepomp. We zijn dus reeds vele jaren bezig als energiebewuste architect.

Contacteer ons

burgerlijk ingenieur architect kuleuven
architect west vlaanderen
huis verbouwen architect
kosten architect verbouwing
architect turnhout
architect waregem
architect kapellen
architect programma
architect worden
architect kosten
architect gezocht
architect opleiding
architect kostprijs