Resultaten voor hotel min antwerpen

hotel min antwerpen

Hotel Min forensische woonopvang VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Het basale straatmeubilair waarmee Theys de bushalte realiseert, wijst op nog wat anders: met zijn frisse kleuren, heldere ruimten en zonnedekken is Hotel Min wel een tijdelijk verblijf maar geen vakantiehuis, geen heterotopie, geen bateau qui vit par lui-même. Mins moderniteit herstelt het leven zelf, gespiegeld aan de hedendaagse stad. Dat is architectuur. Auteur: André Loeckx. Open Psychiatrisch Ziekenhuis Rekem. 2 130 m. 6 600 m. 3 000 000, excl. Totale bouwkost per m2.: 1 408, excl. Architectuur in Vlaanderen. Jaarboek 2008-2009, editie 2010. studiebureau stabiliteit: Jan Meijer bvba. studiebureau technieken en veiligheidscoördinatie ontwerp: Bureau Bouwtechniek nv. studiebureau veiligheidscoördinatie uitvoering: Eveka bvba. Bart Bomans, Kris Mys. Open Psychiatrisch Ziekenhuis Rekem. studiebureau stabiliteit: Jan Meijer bvba, studiebureau technieken en veiligheidscoördinatie ontwerp: Bureau Bouwtechniek nv, studiebureau veiligheidscoördinatie uitvoering: Eveka bvba. 2 130 m. 6 600 m. 3 000 000, excl. Bouwkost per m2.: 1 408, excl. De Bosschaertstraat 209. Op Kleine Voet, Antwerpen.
hotel min antwerpen.
OGGPA vzw Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Provincie Antwerpen OPVT Hotel Min. OPVT Hotel Min maakt deel uit van een zorgcircuit voor geïnterneerden en ex-gedetineerden met de verplichte psychiatrische begeleiding en bereidt de bewoners voor op een doorstroming naar de hoogst haalbare vorm van zelfstandigheid.
OPZC Rekem PVT Min Antwerpen De sociale kaart.
OPZC Rekem PVT Min Antwerpen. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg OPZC" Rekem PVT Min Antwerpen" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. OPZC Rekem PVT Min Antwerpen. U bent hier.
Beschut Wonen Min op weg van justitie naar maatschappij.
Via deze weg kan u uitgebreid kennis maken met de verschillende aspecten van onze organisatie, de werking, doelgroep. Indien er vragen zijn of u wil bij ons aan de slag, aarzel dan niet om contact op te nemen of een spontane sollicitatie te versturen. Beschut Wonen Min.
Hotel MIN in Antwerpen B De Architect.
De bushalte van Koen van Theys is een metafoor voor het wachten van de bewoners op een nieuw of beter leven, voor het wachten en wegdromen. Maar het is in de eerste instantie ook een geweldige plek om gewoon uit te kijken over de stad. Ontwerp en realisatie. Adres Lange Scholierstraat 90. Projecttitel Hotel MIN in Antwerpen B.
PVT Min OPZC Rekem.
Home Verwijzers Zorgaanbod Forensische Zorg PVT Min. PVT Min bevindt zich midden in hartje Antwerpen. Geïnterneerden vrij op proef komen naar PVT Min vanuit een behandeltraject in OPZC Rekem, maar niet exclusief. Het begeleidingsaanbod is gericht op maximale groei van de individuele bewoner.
OGGPA vzw Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Provincie Antwerpen OPVT Hotel Min.
OPVT Hotel Min maakt deel uit van een zorgcircuit voor geïnterneerden en ex-gedetineerden met de verplichte psychiatrische begeleiding en bereidt de bewoners voor op een doorstroming naar de hoogst haalbare vorm van zelfstandigheid. OPVT Hotel MIN. Lange Scholiersstraat 98. t 03 235 67 05. Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Provincie Antwerpen vzw.

Contacteer ons

burgerlijk ingenieur architect kuleuven
architect west vlaanderen
huis verbouwen architect
kosten architect verbouwing
architect turnhout
architect waregem
architect kapellen
architect programma
architect worden
architect kosten
architect gezocht
architect opleiding
architect kostprijs