Zoeken naar opleiding architect

opleiding architect

Architectuur studeren.
In de opleiding architectuur leer je ontwerpen, onderzoeken én managen. Drie vaardigheden die je als architect van de 21ste eeuw nodig hebt. Je wordt niet opgeleid tot een papieren architect. Architectuur studeren aan de UHasselt, betekent werken met de handen.
Bachelor Toegepaste Architectuur Howest.
Wanneer" je instapt in onze opleiding Toegepaste Architectuur, dan stap je een helemaal vernieuwde opleiding binnen, volkomen up-to-date met hetgeen het werkveld vraagt. Méér nog: we leren je competenties aan die bij werkgevers van de toékomst erg gegeerd zullen zijn!"
Bachelor architectuur Profiel Universiteit Antwerpen.
Een brede interesse in cultuur, de mens en maatschappelijke processen is zeker aan de orde. Een architect is pragmatisch, maar ook visionair. Kiezen voor de opleiding architectuur in Antwerpen, is kiezen voor een realistische opleiding: je gebruikt de stad als laboratorium en hebt oog voor de context en realiseerbaarheid van je plannen.
Bachelor en Master of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur Vrije Universiteit Brussel.
Zowel een architect als ingenieur-architect mag gebouwen plannen, ontwerpen en realiseren. Het verschil zit in de inhoud van de opleiding: waar het zwaartepunt bij Architectuur vooral ligt op het ontwerpen van gebouwen, komt er bij de opleiding Ingenieurswetenschappen: Architectuur ook een sterk technisch aspect bij kijken.
Toegepaste Architectuur Nieuwe opleiding aan Thomas More in Mechelen vanaf september 2018 Nieuws Thomas More.
Guy Foulon die de campus leidt, ziet de opleiding graag komen: Een meer technische, op uitvoering gerichte opleiding maakt onze campus compleet. De kracht van onze opleidingen is de sterke link met de professionele wereld. Meer dan 80 procent van onze docenten is aan de slag als interieurarchitect, architect, vormgever, illustrator, kunstenaar, meubelontwerper, productontwikkelaar.,
Burgerlijk ingenieur-architect Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur Universiteit Gent.
Meer info over de inhoud van de opleiding, het doelpubliek, de opbouw, het programma en de beroepsmogelijkheden vind je op de centrale Studiekiezer-website. Neem ook eens een kijkje op de website van de vakgroep Architectuur en Stedenbouw. Download de bachelorbrochure.
Toegepaste Architectuur Professionele bachelor Thomas More.
De bouwwereld is vandaag een complex en dynamisch geheel van mensen uit verschillende disciplines en sectoren. De toegepaste Architect gaat dieper in op 3 verschillende schaalniveaus gaande van het ruwe gebouw naar het interieur en vervolgens het meubelmaatwerk. De focus van deze opleiding ligt op de praktische kant.
Onderwijskiezer.
De opleiding tot architect is een academische opleiding met een artistieke invalshoek. De opleiding omvat alles wat te maken heeft met ruimte en met de praktijk van ontwerpen, plannen, bouwen, managen en wonen. Centraal in de opleiding staat het ontwerp.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing