Op zoek naar architect roeselare?

architect roeselare

home plusarchitecten.
Home B2Ai.
Architectuur die vanuit de kleine, menselijke behoeften van elke dag antwoorden biedt op de grote maatschappelijke, fundamentele vragen over vergrijzing, verstedelijking, duurzaamheid, nieuwe woonvormen. BE 1000 Brussel Bruxelles. T 32 2 641 88 00. BE 9050 Ledeberg Gent. T 32 9 210 17 10. Accent Business Park. BE 8800 Roeselare.
Home ir.-architect Luk Anseeuw.
Jan Anseeuw is architect en studeerde aan st-Lucas Gent. Naast de samenwerking voor specifieke dossiers verzorgt Jan alle EPB-dossiers van onze projecten. In de broeder Adolfstraat werden twee gekoppelde woningen ontworpen, in de stijl van de twee woningen ernaast. ze vormen één architecturaal geheel zodat het eruit ziet als één grote urban" villa" in plaats van twee gekoppelde woningen. Nieuwe inkom drukkerij. De drukkerij is gelegen achter een bestaande woning, en diende een meer sprekende toegang te krijgen. In een eerste fase werd de drukkerij intern verbouwd en uitgebreid, en werd een nieuwe inkom gemaakt met een wand in zinken bekleding die doorloopt van binnen naar buiten. Deze oude hoeve werd intern gerenoveerd en aan de buitenzijde voorzien van een nieuwe gebouwschil. er werd een sterk doorgedreven isolatie toegepast 2x8cmen het geheel werd afgewerkt met een strak jasje leien op zowel dak als gevels. Ir.-architect Luk Anseeuw Anseeuw Architecten. BTW BE 0553.462.006 BNP BE79 0017 2684 5833. Spinnersstraat 8 8800 Roeselare T/F: 051-244 675 M: 0478-26 00 22.
Architecten en ingenieursbureau Vanacker AIV.
Renovatief Verbouwen Huis renoveren te Roeselare, Izegem, Brugge, Kortrijk of Tielt.
Samen met jou en de architect, overlopen we finaal de werken volgens de plannen, het lastenboek en eventuele andere afspraken. Het begin van een nieuwe thuis! Ook na definitieve oplevering zorgen wij voor een goede service en staan wij 24/7 steeds voor je klaar. RENOVATIEF VERBOUWEN BVBA. BE0653.898.972 RPR Kortrijk. Beversesteenweg 435, 8800 Roeselare.
Jelle Devreese, architect Roeselare achtoptien.
Achtoptien architecten is een jong en creatief architectenbureau uit Roeselare. We verwerken op maat uw ambities en programma nieuwbouw, renovatie, interieur, handelspand. Tien op tien is het ambitieuze streefdoel bij elk project. Op een realistische manier wordt gezocht naar de ideale consensus tussen esthetiek, functionaliteit, ecologie, duurzaamheid en budget.
STUDIO VERDE Berwout Dochy tuinarchitect tuinarchitectuur landschapsarchitect landschapsarchitectuur West-Vlaanderen Roeselare Rumbeke Izegem bureau tuinarchitectuur buro tuinarchitectuur tuinontwerp.
In het prachtige landschap van Frans Vlaanderen hebben we een landgoed gecreeerd waar de enorme zwemvijver centraal staat. De waterloop baant zich een weg tussen de glooiingen en de weides. Het bijhuis wordt omarmd door de schapenweides en het agrarisch landschap is betrokken binnen het domein.
Tuinarchitect Roeselare Buro 360 Nieuws en publicaties tuinarchitectuur.
2013 Fencé artikel: Werken met winterse contrasten. 2012 Prachtig artikel in het vakblad Chic Garden Concepts. 2012 Opening van de natuurlijke speeltoestellen in het speeldomein De Warande te Torhout. 2010 Plechtige opening van de nieuwe kantoren en buitenpark bij Beltrami Natuursteen.
Home Architect Rik Vandaele Roeselare.
Ontwerpen worden opgemaakt in dialoog met de klanten en worden afgestemd op hun behoeften, hun budgettaire mogelijkheden en hun visie op wonen en werken. Architect Rik Vandaele heeft als aannemerszoon een realistische kijk op het bouwproces en staat garant voor een prima werfopvolging.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing