Zoeken naar architect roeselare

architect roeselare

AIV.
Koplamp Architecten Roeselare.
Doorkijkstation Roeselare maakt breuklijn tot open plein architectura.be.
Als ontwerper kan je een statement neerzetten en voor het stationsgebouw van Roeselare heb ik bewust gekozen om een ontwerp uit te tekenen waar verbinden en dialoog centraal staan, zegt Roosmarijn Bisschop architect Eurostation. En juist omwille van deze dialoog, eindigt het ontwerp niet bij het gebouw.
Home ir.-architect Luk Anseeuw.
Jan Anseeuw is architect en studeerde aan st-Lucas Gent. Naast de samenwerking voor specifieke dossiers verzorgt Jan alle EPB-dossiers van onze projecten. In de broeder Adolfstraat werden twee gekoppelde woningen ontworpen, in de stijl van de twee woningen ernaast. ze vormen één architecturaal geheel zodat het eruit ziet als één grote urban" villa" in plaats van twee gekoppelde woningen. Nieuwe inkom drukkerij. De drukkerij is gelegen achter een bestaande woning, en diende een meer sprekende toegang te krijgen. In een eerste fase werd de drukkerij intern verbouwd en uitgebreid, en werd een nieuwe inkom gemaakt met een wand in zinken bekleding die doorloopt van binnen naar buiten. Deze oude hoeve werd intern gerenoveerd en aan de buitenzijde voorzien van een nieuwe gebouwschil. er werd een sterk doorgedreven isolatie toegepast 2x8cmen het geheel werd afgewerkt met een strak jasje leien op zowel dak als gevels. Ir.-architect Luk Anseeuw Anseeuw Architecten. BTW BE 0553.462.006 BNP BE79 0017 2684 5833. Spinnersstraat 8 8800 Roeselare T/F: 051-244 675 M: 0478-26 00 22.
Architectenbureau 2 voor A.
Bent u op zoek naar een architect of interieurarchitect voor de nieuwbouw, renovatie of verbouwing van uw woning of gebouw? Dan bent u hier op de juiste plaats! 2 voor A is een architectenbureau in de omgeving van Roeselare. 2009 Isinet internetmarketing.
Atelier Twee architecten Architecten Interieur Roeselare.
Error.
Architectuurbureau Vaneeckhout Roeselare Architectuur Projecten Technieken Interieurafwerking Projectbegeleiding Private woningbouw Meergezinswoningen Sociale woningbouw Bejaardenhuisvesting Kantoren
Declerck-Daels Architecten Architect Interieurarchitect Bernard Declerck Architect Bernard Declerck Roeselare West-Vlaanderen Ontwerp Nieuwbouw Renovatie.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing