Op zoek naar architect moderne woning?

architect moderne woning

Schellen Architecten.
Woning met kantoor. Woning met tandartspraktijk. Woning met apotheek. Woning met dermatologie. Woning met antiekzaak en kantoren. Woning met interieurshowroom. Schellen Architecten Ingeschreven op de tabel van Orde van Architecten provincie Antwerpen reglement van beroepsplichten. Website: NX-solutions en Jeroen Busschop.
Architect moderne woning Realisaties R2livin Architecten.
Woning HJ ZONHOVEN 2013. Woning DH ZUTENDAAL 2012. Woning VTH Tessenderlo 2010. Woning D Zonhoven 2009. Woning VS Zonhoven 2009 2012. Woning KH Zonhoven 2009 2011. Woning RP Herentals 2009 2011. DUOWoning VM-K ZONHOVEN 2008. Woning LK Zonhoven 2006 2008.
Architecten Imbrechts.
Soms zijn de bestaande panden echter een allegaartje van koterijen die ook bouwtechnisch niet in orde zijn. Dan is een ruimere sanering vaak meer aangewezen, maar dit geeft vaak meer vrijheid en een uiterst moderne woning behoort dan terug tot de mogelijkheden.
aRA-Architecten Katleen Raemen en Davy RaemenPublicaties aRA Architecten moderne woning.
Hierdoor ontstaat een sculptureel volume dat de hele woning een moderne uitstraling geeft. 2013 _ GOPA MATHIEU GIJBELS. De showroom Gopa heeft dankzij een grondige facelift een nieuwe, frisse uitstraling gekregen die beter past bij de open en moderne visie van Gopa. Dit project is meteen ook een mooi voorbeeld van hoe met relatief beperkte ingrepen een tweede leven geven kan worden aan een gebouw. Meer info over dit project. 2012 _ MIJN HUIS MIJN ARCHITECT.
Hedendaagse woning Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles." Anderen bekeken ook.: DE ARCHITECT FRANK GRUWEZ. KLASSIEKE OF MODERNE ARCHITECTUUR? Landelijk bouwen Een landelijke nieuwbouw woning bouwen met Gruwez.
residentieel Ir architect Froyen Pieter architect Lanaken, architect Limburg.
wat doen wij? Ir architect Froyen Pieter // Postweg 48, 3620 Lanaken // 00320485/44.53.68 // pieterfroyen@architect.be. overdekt terras 1. overdekt terras 1. overdekt terras 2. overdekt terras 2. Moderne villa in landelijke regio. Bij de woning is een apart gedeelte voorzien voor het binnenzwembad.
Goedgebeur Architecten, hedendaagse nieuwbouw woningen en appartementen, moderne ontwerpen, bouwaanvraag, realisatie, verbouwingen, aalst.
het verbouwen van een bestaand pand. de nieuwbouw van een eengezinswoning. het oprichten van een meergezinswoning al of niet na afbraak van een bestaand pand. het oprichten van een industriegebouw of kantoorgebouw. een volledig nieuwe interieurlook voor bijv. een woning, kantoor of handelsruimte.
Moderne woning Kraal architecten Uw moderne woningen ontwerpen.
Kraal architecten WEPPIES. Architect moderne woning. Architect moderne woning nodig? Kraal ontwerpt uw moderne woning op maat. Kosten architect moderne woning. De kosten voor de architect van een moderne woning zijn verschillend. Dit hangt af van welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren.
Moderne architectuur voor woningbouw en projecten sculpITarchitecten.
U kan SCULPIT consulteren voor.: Bij moderne architectuur is het van belang om design te laten corresponderen met de haalbaarheid, stabiliteit en energie-efficiëntie van een woning. De capaciteit om aan elke unieke nieuwbouw, verbouwing of interieur een creatieve én deskundige meerwaarde te schenken.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing