Meer resultaten voor architect moderne woning

architect moderne woning

joheyens-architect Over ons.
Bovendien vertrek ik in tegen stelling tot mijn concullegas telkens van het interieur. Ik ontwerp van binnen naar buiten. De voorgevel is een visitekaartje, maar een woning moet in eerste instantie een echte thuis kunnen zijn. De samenwerking tussen een bouwheer en architect is er een van lange adem.
Betonwoning bouwen prefab woningbouw Concrete House betonbouw.
Beide factoren verlagen drastisch het aantal stookdagen per jaar, terwijl koeling in de zomer quasi overbodig is. In een moderne woning met grote raampartijen is dit geen onbelangrijk aandachtspunt. Duurzaam en flexibel bouwen in prefab beton. Een ander interessant aspect van een prefab woning is de flexibiliteit in de tijd. Door de grote, vrije overspanningen zijn de binnenruimtes niet afgebakend door draagmuren. Het huis kan dus leven en evolueren op het ritme van de bewoners, terwijl de stevige en stabiele constructie de tijd uitstekend doorstaat. Traject naar uw nieuwe thuis. Bezoek één van onze kijkwoningen. Kom langs in één van onze kijkwoningen. Onze medewerkers lichten u graag ons bouwsysteem en de gebruikte materialen toe. Vind een architect.
SITO Architecten Architectenbureau Ninove.
Moderne open BEN nieuwbouwwoning in Denderleeuw sien 2019-05-18T1008230100.: Meer Info Moderne open BEN nieuwbouwwoning in Denderleeuw. Moderne halfopen houtskeletwoning met carport in Haaltert sien 2019-05-01T0923230100.: Meer Info Moderne halfopen houtskeletwoning met carport in Haaltert. Click edit button to change this code. Vul het contactformulier in en we zullen spoedig met jou contact opnemen. Bedankt voor je interesse! Copyright 2016 Architect Ninove Alle rechten voorbehouden webdesign by conversal Sitemap 0486 35 06 84 Email Ons.
Architect Herman Boonen te Geel Minimalisme Architectuur.
Onze opdrachten zijn steeds eigentijds en variëren van particuliere woningen, praktijkwoningen, appartementsgebouwen, bedrijfsgebouwen, winkel en kantoorinrichtingen en dit alles zowel in renovatie als in nieuwbouw. Als architect streven we naar een vormgeving die hedendaags en modern is, waarbij het moderne karakter gecombineerd wordt met een harmonieueze, doordachte materialenkeuze.
architectenburo bart coenen te antwerpen // architect van moderne woningen.
Vacature: gemotiveerd stagiair architect. BURO 2018 architecten zoekt een gemotiveerd stagiair architect om ons team te versterken. Wil je meewerken en veel leren van boeiende projecten met oog voor detail zowel qua architectuur als interieur richt dan je sollicitatie en cv aan info@buro2018.be.
aRA-architecten Katleen Raemen en Davy RaemenPublicaties aRA Architecten moderne woning.
Hierdoor ontstaat een sculptureel volume dat de hele woning een moderne uitstraling geeft. 2013 _ GOPA MATHIEU GIJBELS. De showroom Gopa heeft dankzij een grondige facelift een nieuwe, frisse uitstraling gekregen die beter past bij de open en moderne visie van Gopa. Dit project is meteen ook een mooi voorbeeld van hoe met relatief beperkte ingrepen een tweede leven geven kan worden aan een gebouw. Meer info over dit project. 2012 _ MIJN HUIS MIJN ARCHITECT.
Home ArchitectenWoning. The Craft Logo.
Architect Jacky Cuylen. Architect Hendrik Hendrickx. Architect Paul Schönberger. Architect Michel Walthère. Optie Woning VC. Architect Louis Berges. Architect Jos Van Driessche. Bekijk de volledige lijst. verkocht Villa C. Architect Jacky Cuylen. verkocht AW Audenaerde. Architect René Audenaerde. Architect Hendrik Hendrickx.
Villabouw Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Pastorie landelijke stijl. DE ARCHITECT FRANK GRUWEZ. KLASSIEKE OF MODERNE ARCHITECTUUR? Landelijk bouwen Een landelijke nieuwbouw woning bouwen met Gruwez. PASTORIJHUIS PASTRORIJWONING IN PASTORIJSTIJL. EIGENTIJDS BOUWEN WONING-VILLA EIGENTIJDS. ARCHITECT GENT ARCHITECTENBUREAU GRUWEZ GENT. MODERNE WONING LATEN BOUWEN. Woning laten renoveren?
Architectenbureau Van Biervliet Brugge.
Architect Van Biervliet. Work in Progress. Architectenbureau Van Biervliet. Totaal-projecten in een moderne, hedendaagse, kwaliteitsvolle en authentieke architectuur. Restauratie Beschermd Monument. De Pinte Oost-Vlaanderen. De Haan West-Vlaanderen. woning met praktijk. De Pinte Oost-Vlaanderen. De Pinte Oost-Vlaanderen. Realisaties Architectenbureau Van Biervliet.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing