Zoeken naar architect moderne woning

architect moderne woning

SITO Architecten Architectenbureau Ninove.
Meer Info Moderne ecologische huisartsenpraktijk in houtskelet te Deinze. Kom In Contact. Vul het contactformulier in en we zullen spoedig met jou contact opnemen. Bedankt voor je interesse! Copyright 2016 Architect Ninove Alle rechten voorbehouden webdesign by conversal Sitemap 0486 35 06 84 Email Ons.
architectenburo Anja Vissers.
Reeds 15 jaar geleden werd onze eigen woning met architectenbureau reeds voorzien van energiezuinige technieken. Zo werd het gebouw zeer goed geïsoleerd, werd een ventilatiesysteem voorzien, werd regenwater hergebruikt, werden PV panelen en een zonneboiler voorzien en de verwarming gebeurt met een geothermische warmtepomp. We zijn dus reeds vele jaren bezig als energiebewuste architect.
LEF-architect Bureau voor hedendaagse architectuur.
architect Bart Lefevere. liersesteenweg 32, B-2570 duffel. T: 0496/28.84.72 E: info@lef-architect.be. Uw vraag of opmerking. Wilt u een modern ontwerp voor uw nieuwbouw, verbouwing of interieur? Welkom bij LEF-architect, uw bureau voor hedendaagse architectuur. Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen voor particuliere en praktijkwoningen. Wij hechten veel belang aan een constructieve samenwerking. Alles van voorontwerp tot interieur wordt dan ook vanaf de beginfase met u besproken. Zo komen we samen tot een op maat gemaakte oplossing. Daarbij schenken we niet alleen aandacht aan de vormgeving van uw woning, maar ook aan uw thermisch comfort, uw akoestisch comfort en aan duurzaamheid.
Architectenbureau Jessi Decsi Limburg Moderne woningen.
ARCHITECT VAN A TOT Z. Architect Jessi Decsi. Als architectenbureau zijn we vooral actief in de particuliere en groepswoningbouw, handelszaken en andere kleinschalige bouwprojecten. Zowel hedendaagse en moderne nieuwbouw als verbouwingen maken deel uit van onze activiteiten. Hierbij trachten we steeds de woon-wensen en eisen van de opdrachtgevers om te zetten in een esthetische verschijningsvorm, waarbij er voortdurend wordt teruggeschakeld naar het vooropgestelde budget, de woonkwaliteit praktische indeling, de leefkwaliteit gezond binnenklimaat en de haalbaarheid in functie van de verkavelings voorschriften eventueel mits een afwijking of wijziging enerzijds en de constructieve haalbaarheid anderzijds.
Architect moderne woning Nele Boel Architect.
Allereerst omdat u dan, in tegenstelling tot sommige architecten voor moderne woningen, zeker bent van een architect die niet alleen een moderne woning voor u ontwerpt, maar ook omdat er dan echt geluisterd wordt naar uw eigen inbreng en ideeën.
Architect moderne woning Realisaties R2livin Architecten.
Woning HJ ZONHOVEN 2013. Woning DH ZUTENDAAL 2012. Woning VTH Tessenderlo 2010. Woning D Zonhoven 2009. Woning VS Zonhoven 2009 2012. Woning KH Zonhoven 2009 2011. Woning RP Herentals 2009 2011. DUOWoning VM-K ZONHOVEN 2008. Woning LK Zonhoven 2006 2008.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, utilitaire projecten, interieur en design.
Onze opdrachtgevers houden van moderne eigentijdse architectuur en vinden dat hun toekomstige project als een exclusief maatkostuum moet passen. Mooie vormgegeven, ruimtelijk interressant oplossingen, mooie relaties binnen-buiten, fraaie zichtlijnen, open-dicht, hoog-laag, heldere en eerlijke materialen zijn daarbij sleutelwoorden. Daarnaast hechten zij veel waarde aan een goed advies met ruimte voor eigen inbreng, persoonlijke begeleiding door de architect, de kostenbewaking van het budget, kwaliteit in detail en geen verrassingen.
Architecten Claes Vanoppen passiefwoningen, nulenergie, architect Kermt, architect Hasselt, Claes Cindy, Bjorn Vanoppen.
Bijna-Energie-Neutraal wij hebben ons geëngageerd! Nieuwbouw van een hedendaagse woning met verplicht hellend dak. Moderne zeer energiezuinige woning in houtskelet behaald E-peil 10." Eigen nulenergiewoning met kantoor deelname Mijn Huis Mijn Architect houtskelet. Strak ruimtelijk interieur van een smalle stadswoning te Diest."
architectenburo bart coenen te antwerpen // architect van moderne woningen.
Met bijzonder veel plezier kondigen wij hier de start van BURO 2018 architecten aan. Bart Coenen, Alexander Maes en Robrecht Vermant slaan de handen in elkaar om met meer slagkracht de toekomstige projecten tegemoet te gaan. en kwalitatieve architectuur te blijven creëren.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing