Meer resultaten voor architecten antwerpen

architecten antwerpen

MADE ARCHITECTS.
Nieuwbouw starterswoningen te Antwerpen. Retail concept voor kledingwinkels in NL en BE. Renovatie woning COOR te Antwerpen. Renovatie en uitbreiding appartement MAT2 te Antwerpen. Woning BOGA te Lier. Uitbreiding woning te Deurne. Uitbreiding Sociaal centrum te Antwerpen. Showroom LUCY te Antwerpen.
MVN Architecten te Lier Antwerpen // Architect Martine Van Nooten.
De wetgeving op de tijdelijke en mobiele bouwplaatsen is een complexe wetgeving. De laatste maanden is er opnieuw meer en meer sprake van vereenvoudiging maar deze laat op zicht wachten. MVN architecten werd opgenomen op de lijst van de Vlaamse Bouwmeester ter ondersteuning van openbare besturen.
Architecten Atelier Archi4 Antwerpen: bio-ecologisch, duurzaam en allergievrij bouwen.
Mark Depreeuw is als zaakvoerder van Architecten Atelier Archi4 gespecialiseerd in bio-ecologisch bouwen en verbouwen en dit al sinds 25 jaar. Je kan er terecht als je belang hecht aan een gezonde woning, een milieuvriendelijke woning, kortom een bio-ecologische woning of als je meer informatie zoekt over de mogelijkheden binnen dit gebied.
Nieuws POLO Architects.
Brouwerij De Koninck Antwerpen. Herbestemming van bestaande brouwerijgebouwen nieuwbouw poortgebouw. To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video. Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Nieuwbouw campus hoger onderwijs. Nieuw Zuid beschikt over een kinderdagverblijf.
cuypers Q.
KUNSTENCAMPUS KDG ANTWERPEN. TUINPAVILJOEN EN ZWEMBAD. BOUWEN VAN VRIJETIJDSCENTRUM EN BIBLIOTHEEK. MASTERPLAN DE LEEREXPERT. KLEUTER EN BASISSCHOOL BUITENGEWOON ONDERWIJS REMI QUADENS. HOTEL TH4TH RESTAURANT TAFELROND. STEDELIJK ONDERWIJS NIEUWBOUW SCHOOL TIP TOP. NIEUWBOUW GEMENGD GEBOUW MET WONINGEN, SPORTUITRUSTING, CRECHE EN PARKING.
STAM architecten.
De woning voldoet nu aan alle hedendaagse normen voor comfort. A-dres Architecten besteedde bijzondere aandacht aan het materiaalgebruik, wat resulteerde in een perfecte integratie in de bosrijke omgeving. De terrassen werden even belangrijk geacht als het interieur en nodigen uit tot het buitenleven.
Architect Antwerpen BBSC ARCHITECTEN Kantoren appartementen.
Proud inhabitants of WATT. Mechelsesteenweg 271 2018 Antwerpen. 0032 3 238 36 33. Meer dan een ontwerper. Architectuur in al zijn schoonheid én facetten, dat is onze passie. BBSC ademt vanuit haar innoverende thuisbasis in de Antwerpse WATT-tower esthetiek, functionaliteit, bouwtechniek en vertaalt dit in al zijn projecten. Daarbij staat de opdrachtgever steevast voorop, wij zijn betrouwbare adviseur in meer dan alleen het bouwen. Ooit al met een architect samengewerkt?
Antwerpen De Architect.
Internationale architecten aan de slag op Nieuw Zuid Antwerpen. Gebiedsontwikkeling 26 jun. Nominaties European Award for Architectural Heritage Intervention bekend. geschiedenis 3 jun. Expositie Le Corbusier. Le Corbusier 7 mei. Ney Partners OMGEVING ontwerpen Krugerbrug in Antwerpen. Infrastructuur 8 mrt.
architectenburo bart coenen te antwerpen // architect van moderne woningen.
BURO 2018 architecten zoekt een gemotiveerd stagiair architect om ons team te versterken. Wil je meewerken en veel leren van boeiende projecten met oog voor detail zowel qua architectuur als interieur richt dan je sollicitatie en cv aan info@buro2018.be. Lange van ruusbroecstraat 45/003 2018 antwerpen T.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing