Meer resultaten voor architecten antwerpen

architecten antwerpen

MADE ARCHITECTS.
Nieuwbouw starterswoningen te Antwerpen. Retail concept voor kledingwinkels in NL en BE. Renovatie woning COOR te Antwerpen. Renovatie en uitbreiding appartement MAT2 te Antwerpen. Woning BOGA te Lier. Uitbreiding woning te Deurne. Uitbreiding Sociaal centrum te Antwerpen. Showroom LUCY te Antwerpen.
MVN Architecten te Lier Antwerpen // Architect Martine Van Nooten.
De wetgeving op de tijdelijke en mobiele bouwplaatsen is een complexe wetgeving. De laatste maanden is er opnieuw meer en meer sprake van vereenvoudiging maar deze laat op zicht wachten. MVN architecten werd opgenomen op de lijst van de Vlaamse Bouwmeester ter ondersteuning van openbare besturen.
Architecten Atelier Archi4 Antwerpen: bio-ecologisch, duurzaam en allergievrij bouwen.
Mark Depreeuw is als zaakvoerder van Architecten Atelier Archi4 gespecialiseerd in bio-ecologisch bouwen en verbouwen en dit al sinds 25 jaar. Je kan er terecht als je belang hecht aan een gezonde woning, een milieuvriendelijke woning, kortom een bio-ecologische woning of als je meer informatie zoekt over de mogelijkheden binnen dit gebied.
Nieuws POLO Architects.
Brouwerij De Koninck Antwerpen. Herbestemming van bestaande brouwerijgebouwen nieuwbouw poortgebouw. To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video. Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Nieuwbouw campus hoger onderwijs. Nieuw Zuid beschikt over een kinderdagverblijf.
cuypers Q.
KUNSTENCAMPUS KDG ANTWERPEN. TUINPAVILJOEN EN ZWEMBAD. BOUWEN VAN VRIJETIJDSCENTRUM EN BIBLIOTHEEK. MASTERPLAN DE LEEREXPERT. KLEUTER EN BASISSCHOOL BUITENGEWOON ONDERWIJS REMI QUADENS. HOTEL TH4TH RESTAURANT TAFELROND. STEDELIJK ONDERWIJS NIEUWBOUW SCHOOL TIP TOP. NIEUWBOUW GEMENGD GEBOUW MET WONINGEN, SPORTUITRUSTING, CRECHE EN PARKING.
STAM architecten.
De woning voldoet nu aan alle hedendaagse normen voor comfort. A-dres Architecten besteedde bijzondere aandacht aan het materiaalgebruik, wat resulteerde in een perfecte integratie in de bosrijke omgeving. De terrassen werden even belangrijk geacht als het interieur en nodigen uit tot het buitenleven.
Architect Antwerpen BBSC ARCHITECTEN Kantoren appartementen.
Proud inhabitants of WATT. Mechelsesteenweg 271 2018 Antwerpen. 0032 3 238 36 33. Meer dan een ontwerper. Architectuur in al zijn schoonheid én facetten, dat is onze passie. BBSC ademt vanuit haar innoverende thuisbasis in de Antwerpse WATT-tower esthetiek, functionaliteit, bouwtechniek en vertaalt dit in al zijn projecten. Daarbij staat de opdrachtgever steevast voorop, wij zijn betrouwbare adviseur in meer dan alleen het bouwen. Ooit al met een architect samengewerkt?
MADE ARCHITECTS.
32 3 238 41 38. PROJECTEN / Wijkherontwikkeling te Lint. PROJECTEN / Nieuwbouw starterswoningen te Antwerpen. PROJECTEN / Retail concept voor kledingwinkels in NL en BE. PROJECTEN / Renovatie woning te Antwerpen. PROJECTEN / Renovatie en uitbreiding appartement MAT2 te Antwerpen.
Léon Stynen Wikipedia.
Een tentoonstelling van zijn werk werd georganiseerd en in 1973 verkreeg hij de gouden medaille van de Belgische architecten. De opdrachten die de firma ontving werden talrijker en meer divers. Beton nam, vooral in de grotere constructies zoals stedelijke kantoorgebouwen en winkelruimtes, een steeds belangrijker plaats in. Belangrijkste realisaties bewerken. De BP-building in Antwerpen.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing