Resultaten voor de architect

de architect

Een briefing voor de architect Izegem.
De visie is dan ook nog eens in een ruimtelijk voorbeeld vertaald, maar laat nog heel veel ruimte voor onze architect om toch nog zijn/haar eigen invulling te geven. We beseffen wel heel goed dat het met het eindrapport van Pars Pro Toto niet stopt.
De architect Architecten Wouters-Doms.
Naast het ontwerpen van het gebouw bestaat de taak van de architect er vooral in de opdrachtgevers advies te verstrekken, zijn hun belangen te verdedigen en ervoor te zorgen dat het gebouw aan een correcte prijs en volgens de wensen van de opdrachtgevers wordt opgetrokken.
Architect Belgium.be.
De volledige opdracht van de architect wordt vastgelegd in het contract dat u met hem sluit. De architect zal voor zijn diensten een honorarium aanrekenen. Als u geen architect aanstelt en dat wettelijk wel verplicht is, riskeert u te worden vervolgd.
De architect De Standaard.
Het grote gelijk. De Architect' verschijnt wekelijks op dinsdag in De Standaard. Dames en Heren, gaat dat zien. Cohousing met pretfactor. Het gevecht met de engel. Een school met een kleurtje. Kantoor maakt de brug. Jongleren in een modernistische site.
DE ARCHITECT FRANK GRUWEZ Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles." Nieuws over de architecten. De architect is, meer dan wie ook, ideaal geplaatst om voor u een comfortabele woning van de toekomst te bouwen.
De limiet van houtskeletbouw ligt waar de fantasie van de architect stopt Dewaele Houtskeletbouw voor architecten.
De limiet van houtskeletbouw ligt waar de fantasie van de architect stopt. De limiet van houtskeletbouw ligt waar de fantasie van de architect stopt. Tijden evolueren, technieken verfijnen, normen verstrengen. Maar dat houtskeletbouw altijd al zijn voordelen had ten opzichte van een traditionele gemetste bouw bleek al van bij het prille begin.
Controletaak van de architect op de nieuwe verzekeringsplicht Protect.
Wat als de aannemer toch de werken aanvat of verderzet zonder verzekeringsattest? Ook al heeft de architect geen verplichting dit te melden aan de bevoegde ambtenaren, toch is dit mogelijks de enige manier om enig risico van verantwoordelijkheid voor het ontbreken van verzekeringsattesten uit te sluiten.
Wat is de rol van de architect? AXA Bank blog.
Uw architect houdt bij het ontwerpen van uw huis rekening met het klimaat en de plaats waar het komt: hij bestudeert nauwkeurig de oriƫntatie, de architectuur, de keuze van de bouwtechnieken en materialen, de aard van de verwarming om uw toekomstig energieverbruik en de onderhoudskosten tot een minimum te beperken.
De Architect Zalen.be.
DE ARCHITECT Unieke feestschuur op 10 km van Brussel Historisch en architecturaal Tot 200 personen Ommuurde tuin en terrassen Ruime parking STERK IN SFEER! 02/521 04 17. 0475/94 99 67. Doopfeest / Baby borrel. Zend een bericht naar de zaal verantwoordelijke.

Contacteer ons

johan architectuur
bar architecten
architect D.M.V.
Hotel M.I.N.
mijn huis mijn architect
architect leuven
architect hasselt
de architect
kostprijs architect
ereloon architect
burgerlijk ingenieur architect