Zoeken naar architect leuven

architect leuven

guerrilla office architects fighting for space.
woning BWW is één van de 5 laureaten van de architectuurprijs Stad Leuven 2015! interview en project nog te zien en te horen tot 24/10/2015 in OPEK Leuven 2de verdieping. objecten die buiten de architectuuropdrachten bestelbaar zijn, vind je hier.
Architect Leuven MO architecten.
MO architecten bv bvba. 32 0 16/ 25.29.54. Projecten / Woning aan het meer. Projecten / Huis in het gabarit. Projecten / Met zicht op tuin. Projecten / Schuin is schuun. Projecten / Glas annex. Projecten / Wonen in Kraainem.
Architect Leuven Bekijk het inspiratieboek van Plan A.
Voor een architect Leuven kunt u terecht bij Plan A architecten. Als ervaring architectenbureau zijn we gespecialiseerd in moderne nieuwbouwwoningen, complexe verbouwingen en grote renovatiedossiers voor particulieren, bedrijven en de overheid. Start uw bouw of renovatieproject vandaag nog: maak een afspraak met ons!
ROOOM Architecten ROOOM architecten.
Bent u op zoek naar een architect of architectenbureau regio Leuven? ROOOM Architecten, architectenbureau Leuven Linden Lubbeek, gespecialiseerd in verbouwing en nieuwbouw. Met oog voor ontwerp en opvolging van uw woning, kantoor, bouwproject. ROOOM architecten is een enthousiast team van architecten, gespecialiseerd in moderne woningbouw van zowel renovatie als nieuwbouw, regio Leuven.
Architecten Leuven goudengids.be.
Vital Decosterstraat 66, 3000 Leuven. Maandag 900: 1700.: 8 Honk architecten. Vital Decosterstraat 67/3-1, 3000 Leuven. 9 Leijskens E. STRIJDERSSTR 42, 3000 LEUVEN. 10 Vancaudenberg Nicky. Lepelstraat 25, 3000 Leuven. 11 Delta Vander Avort Architecten. Monseigneur Ladeuzeplein 9, 3000 Leuven.
WIT.
WIT levert bijdrage aan de publicatie de Dijle aan het woord/stadsdebat Leuven. Bestel het boek of lees meer info op de website van Public Space. Studie het waterlandschap van de Zuidelijke Zennevallei opgenomen in publicatie Metropolitan Landscapes van de Vlaams bouwmeester.
Krul Architecten Kantoor voor Renovaties en Uitbreidingen in Leuven.
NIEUWS kpw architecten.
Pieter Steens sluit zich aan bij het KPW team. Pieter volgde zijn architectuuropleiding als ingenieur architect aan de KU Leuven. De voorbije jaren heeft hij ervaring opgebouwd bij Tom Thys architecten en DAS architecten. KPW architecten geselecteerd voor de ontwerp-wedstrijd van 24 sociale woningen te Bornem.
Home Comodo.
Wij breiden ons team uit! We zoeken een projectarchitect. Kijk bij vacatures en neem contact op! Studentenresidentie De Flint opgeleverd! Mahatma Gandhi-wijk 26.04.2016. De afbraakwerken van de bestaande gebouwen zijn volop aan de gang. Binnenkort start van de bouwwerken! 2018 webdesign spatie.be, Antwerpen.

Contacteer ons

johan architectuur
bar architecten
architect D.M.V.
Hotel M.I.N.
mijn huis mijn architect
architect leuven
architect hasselt
de architect
kostprijs architect
ereloon architect
burgerlijk ingenieur architect