Op zoek naar architect leuven?

architect leuven

Portfolio DMOA architects.
Whether you are willing to build or renovate, whether you are looking for an architect to design the house of your dreams or you are looking for the perfect partner to develop your corporate projects you have come to the right address.
Home a33.
Het uitzicht vanuit het gebouw is vrij uniek met aan de westzijde de tuin van de Wijnpers en aan de oostzijde achtergevel een zicht over de skyline van Leuven. Zowel de appartementen als de interne circulatie zijn dan ook sterk betrokken op de omgeving.
TALUD Team voor architectuur, landschap, urbanisme en design.
Wij engageren ons in alle ontwerpvraagstukken van interieur tot masterplanning waarbij ruimtelijke kwaliteit centraal staat. Onderzoek, Publicatie, Ruimtelijke Planning. Reconnectie van L28. Collectief wonen, Masterplan, Nieuwbouw. Collectief wonen, Horeca, Nieuwbouw. Collectief wonen, Interieur, Renovatie. HERENHUIS TE LEUVEN. Collectief wonen, Renovatie.
Stad en Architectuur.
Architecten Imbrechts.
Appartementen Leuven Naamsesteenweg. Studentenhuis Leuven Prelatenstraat. Wooncluster Cardenbergh Leuven. Sociale woonwijk Gerzevien Haacht. Woningengroep Ploegsteert Kessel-lo. Rekening houdend met de specifieke terreincondities, de oriëntatie en de wensen van de bouwheer, tracht ons bureau het meest logische en efficiënte planvoorstel op te maken.
architect Leuven CONCREET ARCHITECTEN.
Architect Expertisebureau Tim Verhaegen in Leuven voor uw AEB Tim Verhaegen.
ARCHITECT BART Architect Leuven.
Het architectenbureau van architect Bart, gevestigd te Baal deelgemeente van Tremelo in de regio van Leuven, levert architecturale diensten voor nieuwbouw, verbouwing en/of renovatie projecten aan kandidaat bouwers in de omgeving van Leuven. Architect Bart richt zich op architecturale residentiële opdrachten die gerealiseerd worden in de regio Leuven.
ORCA architecten en ingenieurs.
Nieuwbouw woning architect Herwig Van Soom te Blanden. Structuur van 28 bomen uit de ardennen, wanden in strobalen, afgewerkt met leempleister. Renovatie van een schuur in Zemst. image image image image. Een aanbouw in strobalen in Rotselaar. Nieuwbouw woning in houtskelet met gevelsteen in Heverlee. image image image image image image. bijbouw in strobalen volgens het loadbearing systeem renovatie en buitenisolatie met houten gevelbekleding van de bestaande woning. NIeuwbouw in houtskelet voor familie Horsten te Kessel-Lo. image image image. Uitbreiding van woning met woongedeelte in houtskelet in Gelrode. Uitbreiding van een rijwoning in Leuven in houtskeletbouw.

Contacteer ons

johan architectuur
bar architecten
architect D.M.V.
Hotel M.I.N.
mijn huis mijn architect
architect leuven
architect hasselt
de architect
kostprijs architect
ereloon architect
burgerlijk ingenieur architect