Zoeken naar architect hasselt

architect hasselt

Stadskantoor Hasselt BIM-project biedt opportuniteiten voor architect en aannemer BIM-platform.
Stadskantoor Hasselt BIM-project biedt opportuniteiten voor architect en aannemer. Hasselt schreef in 2013 een wedstrijd uit voor een Stadskantoor: 17.000 m2 kantoor en dienstenruimte, verdeeld over 14.000 m2 nieuwbouw en de restauratie van een voormalige rijkswachtkazerne. Een consortium Jaspers-Eyers Architects, Eurostation Design Team en Kumpen-Democo haalde het project binnen.
A'aksent' architectenbureau, Boonen Delauré Van Hees, Holsbeek vlaams-brabant.
1985 diploma architect, PHAI te Hasselt. 1985 stage bij Julien Delauré. 2000 getuigschrift preventie-adviseur niveau II, Sintra Leuven. 2001 getuigschrift aanvullende vorming cursus Tijdelijke en Mobiele Bouwplaatsen. 1990 mede-vennoot van AAksent architectenbureau bvba. 1999 diploma architect-assistent Hoge School West-Vlaanderen te Brugge.
Architecten Hasselt: Gratis Offertes! Casius.be.
Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres! Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!
dbv-architecten.
Het team van dbv-architecten verwelkomt een nieuwe medewerker: architect Katrien Van Moll. 03-01-2017: Nieuwe medewerker bij dbv. Het team van dbv-architecten verwelkomt een nieuwe medewerker: Architect-stagiair Alexander Hulsbosch. Overzicht projecten Toon. Wie is dbv. Het architectenbureau is een middelgroot bureau dat onder zijn huidige vorm sinds 1993 bestaat. We zijn gelegen aan de Grote Ring te Hasselt.
Livin architecten It's' hip to be square.
En je nul keer van naam vergissen. De ik probeer droge materie zo aangenaam mogelijk te maken. De ik zet de puntjes op de i en zorg dat de administratie klopt. Bezoek ons in onze omgebouwde pop-up zeecontainer aan het station van Hasselt.
Blockoffice-Architecten Strakke architectuur.
AANDACHT VOOR LICHT EN RUIMTE. SFEER EN GEZELLIGHEID. WELKOM BIJ BLOCKOFFICE-ARCHITECTEN. REALISATIES IN DE KIJKER. WONING TE ALKEN. WONING TE BEKKEVOORT. VILLA TE HERK-DE-STAD. BEKIJK MEER PROJECTEN VAN BLOCKOFFICE-ARCHITECTEN. Dave Grosemans, Frederik Standaert., Peter Postelmans, Bert Ruelens en Bert Steegmans.
Gerechtsgebouw Hasselt VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Genk en Hasselt slaan steeds meer de handen in elkaar om kwalitatief hoogstaande architectuur en kunst in de provincie Limburg te stimuleren. Een evolutie die ondermeer door Jo Berben, architect a2o-architecten en docent aan het departement Architectuur van de Provinciale Hogeschool Limburg, met enthousiasme wordt onthaald.
Home.
www.magmarchitecten.be.
participatieproject Godsheide/Hasselt: toonmoment 20/04, hoe zien de bewoners hun dorp in de toekomst! UHasselt en M hielpen mee. meer info op https//www.werkenaanwijken.be/wijk/godsheide/.: Back to Top. All works M magma architecten 2013.Please do not reproduce without the expressed written consent of M magma architecten.

Contacteer ons

johan architectuur
bar architecten
architect D.M.V.
Hotel M.I.N.
mijn huis mijn architect
architect leuven
architect hasselt
de architect
kostprijs architect
ereloon architect
burgerlijk ingenieur architect