Meer resultaten voor architect

architect

Hoe vind je de geschikte architect? Architect Livios.
Probeer je via alle mogelijke kanalen te informeren. Ga bijvoorbeeld eens huizen kijken tijdens een initatief als Mijn Huis Mijn Architect. Foto: Mijn Huis Mijn Architect. Via de referentiedatabank Zoek een architect kan je projecten van heel wat architecten bekijken.
AST77.
2009_20 woning Tienen. 2011_24 Van Mullem Zonen Tienen. 2014_11 woning Hoegaarden. 2010_03 woning Rotselaar. 2012_10 Zoutleeuw Moods. 2009_17 ontmoetingszaal Sint Denijs. Exchange student Vahid. Exchange student Vahid. 1e Laureaat Stationsplein. 1e Laureaat Stationsplein. Mijn Huis Mijn Architect. Mijn Huis Mijn Architect.
Bouwen met een architect FOD Economie.
In dat geval koopt u een standaardhuis bij een promotor, die meestal zelf de architect kiest of voorstelt. Deze architect werkt in opdracht van de promotor waardoor hij het in sommige gevallen moeilijk zal hebben om uw belangen als toekomstige eigenaar te verdedigen.
Architect Belgium.be.
De volledige opdracht van de architect wordt vastgelegd in het contract dat u met hem sluit. De architect zal voor zijn diensten een honorarium aanrekenen. Als u geen architect aanstelt en dat wettelijk wel verplicht is, riskeert u te worden vervolgd.
Wat doet een architect?
Ontdek hier wat een architect in dat geval voor jouw verbouwproject allemaal kan doen. Wij spraken met Peter Vos van Architectengroep Barchi en Marnik Dehaen van de Orde van Architecten. Kiezen is niet verliezen. Hoe vind je de architect waarmee het klikt?
Jacquemyn Daems Architectuur Interieur Stedenbouw.
Architectuur begint bij een goede samenwerking en communicatie tussen bouwheer en architect, maar is verder een ingewikkelde puzzel van creativiteit budgetcontrole energiebewustzijn stabiliteit en integratie van technieken. Het ontwarren/vereenvoudigen van deze puzzel lees: zoveel mogelijk last ontnemen van de schouders van de opdrachtgever en het presenteren van een origineel/succesvol eindresultaat is dan ook de drijfveer van onze werking.
Or Architecten.
Mobilhomecentre, architecture competition winner., oprichter OR architecten. partner OR architecten. Pieter Jan de Loof. Terneuzenlaan 35 Bus 002. 00 32 9 233 92 07. 00 32 9 233 92 08. Rebuilding renovation House K with swimming pond, Deurle, 2003. House office MM, Roeselare, 2006, Reformation of a farm.
aRA-Architecten Katleen Raemen en Davy RaemenModerne architect Limburg.
Architect Antwerpen BBSC ARCHITECTEN Kantoren appartementen.
Architectuur in al zijn schoonheid én facetten, dat is onze passie. BBSC ademt vanuit haar innoverende thuisbasis in de Antwerpse WATT-tower esthetiek, functionaliteit, bouwtechniek en vertaalt dit in al zijn projecten. Daarbij staat de opdrachtgever steevast voorop. Ooit al met een architect samengewerkt?

Contacteer ons

johan architectuur
bar architecten
architect D.M.V.
Hotel M.I.N.
mijn huis mijn architect
architect leuven
architect hasselt
de architect
kostprijs architect
ereloon architect
burgerlijk ingenieur architect