Op zoek naar architect?

architect

Wil Inghelbrecht Architect.
Jarenlange ervaring staat garant voor een professionele begeleiding van uw bouwplannen, vanaf het eerste idee tot en met de ingebruikname. Ons buro vormt aldus uw betrouwbare partner voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft. Wil Inghelbrecht Architect.
Food Architect.
Waarom Food Architect. De ongedwongen en vriendelijke sfeer van de door u gekozen locatie is de beste omgeving om onze smaaksensaties tot hun recht te laten komen. De Food Architect brengt dan ook een unieke belevenis volledig op uw maat en naar uw wens.
De 6 taken van een architect hebbes wordt Zimmo.
Het eerste wat de architect voor u doet is een voorontwerp uitwerken op basis van de informatie en ideeën die je hem verschafte. Maar aan die eerste taak gaat al een heel proces vooraf: de kennismaking en het kiezen van de architect.
Architect Livios.
Denk niet dat een andere architect en/of aannemer je project kan realiseren aan de helft van de prijs. Architect verbreekt eenzijdig contract. Vraag en antwoord dank aan Peter Henriksen, elegis Huybrechts, Engels, Craen vennoten. Onze architect verbreekt eenzijdig ons contract per mail.
Welkom Tube Architecten Gent.
Mensen en ruimte zijn het uitgangspunt, authenticiteit het doel. Het ontwerpbureau is gegroeid vanuit de ontwerppraktijk van Wouter Cornillie opgericht in 1996. Sedert september 2016 is architect Gert Van Damme zaakvoerder van Tube-architecten. Gert Van Damme is ook zaakvoerder van L8 architecten BVBA.
Dewil Architecten.
Ontdek het project. Vorige Pause Volgende. In het b.THERE MAGAZINE van de maand maart 2015, uitgegeven door Brussels. Lees het artikel. In het nummer 79 van THERE MAGAZINE, uitgegeven door Brussels Airlines. Lees het artikel. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Aannemer niet verzekerd? Architect legt werf stil De Standaard.
Kan of wil de aannemer het verzekeringsattest niet voorleggen, dan is de architect verplicht de werf stil te leggen. De federale overheid heeft die controleplicht voor de architect in de wetteksten ingeschreven, luidt het: De werken kunnen niet worden aangevat vooraleer de aannemer een verzekeringsattest heeft overhandigd aan de bouwheer én de architect.
Volt Architecten Gent Multidisciplinair Ontwerpbureau.
Verbouwen van een surfclub in Bredene. Verbouwen van een bestaand rusthuis tot 11 woningen en bouwen van 5 nieuwbouwwoningen in Brakel. Wedstrijdontwerp De Vloei. Het ontwerpen van een Urban" Villa" met 12 sociale huurappartementen. Wedstrijdontwerp Halve Maan ism Tim Peeters Architecten.
Architect Dimitri Debougnoux Duffel.

Contacteer ons

johan architectuur
bar architecten
architect D.M.V.
Hotel M.I.N.
mijn huis mijn architect
architect leuven
architect hasselt
de architect
kostprijs architect
ereloon architect
burgerlijk ingenieur architect