Zoeken naar architect woning

architect woning

Raf Segers Architect Woning SB Maaseik.
RAF SEGERS ARCHITECT BVBA. Danielle Joosten Interior Designer. Woning SB Maaseik. raf segers architect 2013. Leeuwerikstraat 30, B-3680 Maaseik T 32 0499 16 89 89 info@rafsegers.be. Toezichthoudende autoriteit: Orde van Architecten Vlaamse Raad. Gedragscode: Reglement van 16 december 1983 van beroepsplichten.
Mijn Huis Mijn Architect: BEN-woning in Aartrijke bouwenwonen.net.
Meer informatie en foto's' van dit project vindt u op de website van Mijn Huis Mijn Architect. Win het Inspiratieboek van Mijn Huis Mijn Architect. Mijn Huis Mijn Architect: Verbouwing van een herenwoning. Mijn Huis Mijn Architect: Hedendaagse woning in Riemst.
Woning kopen? Raadpleeg eerst een architect Bouwinfo.
Raadpleeg eerst een architect. Geplaatst in Bouwen en Verbouwen Bouwpartners Architect. Verbouwen vergt veel energie maar omvat vooral veel meer dan energie. Je moet eerst en vooral uitmaken of het nog de moeite loont om een woning te renoveren. Is de structuur in goede staat?
Hoe vind je de geschikte architect? Architect Livios.
Probeer je via alle mogelijke kanalen te informeren. Ga bijvoorbeeld eens huizen kijken tijdens een initatief als Mijn Huis Mijn Architect. Foto: Mijn Huis Mijn Architect. Via de referentiedatabank Zoek een architect kan je projecten van heel wat architecten bekijken. Er zit vast een woning tussen die je bevalt.
Bessems Staalarchitectuur Staalskeletwoningen.
Een staalskeletwoning laat de bouwheer de nodige vrijheid voor de invulling van zijn project en van zijn budget, met beduidend meer ruimte voor eigen werk en fasering. Het ontwerp en de uitvoering van de woning worden ten allen tijde beoordeeld op de financiële en praktische haalbaarheid. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je alvast in de rubriek faq. Met het behalen van de labels Energiebewust Architect en BEN-voorloper engageert de architect zich om de bouwheer te informeren en te begeleiden in zijn duurzaam bouwproject, met de nadruk op de geïsoleerde bouwschil en een bewuste toepassing van technieken.
inventaire du patrimoine architectural inventaris van het bouwkundig erfgoed.
Inventaire du patrimoine architectural. Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Inventaris van het bouwkundig erfgoed. Bienvenue sur le site de l'inventaire' du patrimoine architectural de la Région de Bruxelles-Capitale. Welkom op de website van de Inventaris van het Bouwkundig Erfgoed van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Dit gebeurt er als je architect carte blanche geeft: gezinswoning wint internationale architectuurprijs Wonen HLN.
Ofwel de grond helemaal volbouwen en een woning ontwerpen met een patio in het midden die voor groen en privacy zou zorgen.; Ofwel de voetafdruk van de woning beperken, maar een extra verdieping toevoegen die ook als dakterras zou kunnen dienen. Dat kon dankzij de toegestane bouwhoogte van 11 meter. Het werd optie twee. Job Floris: De bewoners hebben nu zowel een tuin als een dakterras. In de tuin kunnen ze met hun voeten in de aarde genieten van de planten en de bloemen, maar hebben ze minder privacy. Op het dakterras zitten ze volledig afgescheiden tussen de kruinen van de bomen. Architect: Monadnock / Fotograaf: Stijn Bollaert Door het grondgebruik te beperken en in de hoogte te bouwen, doet het huis denken aan een toren.
CALLEBAUT ARCHITECTEN Woning Roelants door architect Van der Meeren Sint-Martens-Lennik.
_ _ __/ _ _ ___ _ _ _ __ ___/ _ _.__/ _ _ _ ___ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ / / _ ___ _ _ __ ___ _ __ / ___ _ __ __ __ _ _ __ _ / _ _ / _ _ / _ __ _ / _ _ __ __/ __/.
Architectenbureau Jessi Decsi Limburg Moderne woningen.
Wij zijn er trots op dat het merendeel van de door ons gerealiseerde woningen variëren van zeer energiezuinig tot Bijna Energie Neutraal of zelfs nulenergiewoningen. En dit zowel bij de traditioneel uitgevoerde gemetselde woningen als de woningen in houtskelet. Vacature Architect Stagiair.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning