Resultaten voor architect woning

architect woning

Bessems Staalarchitectuur Staalskeletwoningen.
Het ontwerp en de uitvoering van de woning worden ten allen tijde beoordeeld op de financiële en praktische haalbaarheid. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je alvast in de rubriek faq. Met het behalen van de labels Energiebewust Architect en BEN-voorloper engageert de architect zich om de bouwheer te informeren en te begeleiden in zijn duurzaam bouwproject, met de nadruk op de geïsoleerde bouwschil en een bewuste toepassing van technieken.
Woning De Maaten VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Woning De Maaten. Als gezin met jonge kinderen verhuizen naar een his middenin het centrum van een grote stad, is geen voor de hand liggende beslissing. Zeker niet als het gaat om een aan drie kanten ingebouwd huis met vijf verdiepingen, zonder tuin. Toch slaagden Bart Bomans en Kris Mys erin om in een rustig zijstraatje vlakbij de Nationalestraat in Antwerpen een vriendelijke en praktische gezinswoning te bouwen, die je niet naar een buitenwijk doet verlangen. Na langdurig onderhandelen kocht architect Bart Bomans een smal, verkrot pand dat helemaal moest worden gesloopt.
Opnieuw woning van architect Juliaan Lampens beschermd De Standaard.
04/01/2018 om 1442: door edm. De woning Van Wassenhove in Sint-Martens-Latem, ontworpen door de architect Juliaan Lampens, is door de Vlaamse Overheid erkend als beschermd monument. Dat meldt Universiteit Gent, eigenaar van de woning. Woning Van Wassenhove is een brutalistisch pareltje en werd eind jaren zestig ontworpen door Juliaan Lampens.
Kopen ArchitectenWoning. The Craft Logo.
Architect Renaat Bream. Architect Govaert Vanhoute. Architect Paul De Roo. verkocht Woning DZ. Architect Johan Raman Fritz Schaffrath. Kunstenaarswoning Erna Verlinden. Architect Pascal Lambrecht. Architect Bruno Erpicum / AABE. Villa De Olmen. Architect Carlos Malfait. Architect Lucasjan Maes. Architect Groep Planning.
Uit het Architectuurboek N10: Woning Rotelenberg, architecten de vylder vinck taillieu VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Toch wordt het oude nog zichtbaar geltaten. De bakstenen buiten en binnenmuren geven een interessante draai aan de volledige woning. Bron: deze projectbeschrijving is gebaseerd op de projecttekst van de architecten en een architectuurtekst van Birgit Mitchell 3de bachelor architectuur van de Artesis Hogeschool.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Home ArchitectenWoning. The Craft Logo.
Woning Vermijlen Arch. Renaat Bream 1971 Hemiksem. Bekijk project Bekijk te koop lijst. ArchitectenWoning matches buyers and sellers interested in modernist buildings and committed to maintaining their architectural integrity. The New York Times. Selectie te koop. Optie Villa C. Architect Jacky Cuylen. Architect Luc Vanden Berghe. Architect Jo Crepain.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning