Op zoek naar architect renovatie rijwoning?

architect renovatie rijwoning

Antwerps Architecten Atelier.
Het betreft het oorspronkelijk hoofdgebouw en latere aanbouwen. De uitgevoerde werken kunnen opgevat worden als 3 losse onderdelen: renovatie van de voorgevel, renovatie van het hoofdgebouw en afbraak van de achterbouw met behoud van waardevolle elementen zoals mozaïek vloeren. Renovatie sociale blokken Renaat Braem.
Architectenbureau Van Biervliet Brugge.
Architect Van Biervliet. Work in Progress. Architectenbureau Van Biervliet. Totaal-projecten in een moderne, hedendaagse, kwaliteitsvolle en authentieke architectuur. Restauratie Beschermd Monument. De Pinte Oost-Vlaanderen. De Haan West-Vlaanderen. woning met praktijk. De Pinte Oost-Vlaanderen. De Pinte Oost-Vlaanderen. Realisaties Architectenbureau Van Biervliet.
Projecten 5 Architecten.
Rijwoning te Wemmel. Verbouwing te Overijse. Appartementsgebouw te St-L-Woluwe. Eengezinswoning te Grimbergen. Bel-etagewoning te Etterbeek. Hoeve te Bierbeek. Rijwoning te Lede. Rijwoning te Sint-Genesius-Rode. Driegevelwoning te Schepdaal. Eengezinswoning te Bertem. Eengezinswoning te Londerzeel. Driegevelwoning te Buggenhout. Sociale woningen te Ham.
Architect Els De Laere, Brugge Assebroek Voor de restauratie en renovatie van uw woning.
Vanuit verschillende overheidsinstantie gaan dan ook tal van subsidieregelingen uit. Naast het voorbereidend onderzoek, de dossieropmaak en werfopvolging, helpen wij u ook graag doorheen de procedures voor de subsidieaanvragen. RESTAURATIE BRUGGE GENTHOF. RESTAURATIE BRUGGE ACHTERGEVEL RODESTRAAT. RESTAURATIE BRUGGE CARMERSSTRAAT. Els de Laere architect Brugge sitemap Privacy verklaring login.
Gezocht: Architect Aalst Renovatie rijwoning Bouwinfo.
Gezocht: Architect Aalst Renovatie rijwoning. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 01/09/2013. Geplaatst op: 10-09-2013 182049.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Wij zijn dringend op zoek naar een architect voor het verbouwen van onze rijwoning te Aalst.
Architectenbureau Zonhoven Architectenbureau Do Modus.
Je bent dus zeker van een praktisch, tijdloos en mooi ontwerp mét persoonlijkheid. Wil jij je project door een betrokken architect laten realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. en maak een afspraak om langs te komen in ons architectenbureau in Zonhoven.
aerts blower interieurvormgeving interieurarchitecten interieurarchitect.
Na de dood van Koen in september 2012 zet Roos de zaak voort onder dezelfde naam, met dezelfde filosofie. Interieurarchitecten Kim Overath en Jara Verijke en architect Nico Vrijsen versterken het team. In 2018 komt Vanessa Schorreels erbij, interieurvormgever in opleiding en verantwoordelijk voor de communicatie en de PR van het kantoor. Aerts blower wordt graag uw partner bij verbouwingen en nieuwbouw. Wij vertalen uw wensen in een woning, kantoor, winkel, waar u zich écht thuis voelt. Van ontwerp tot oplevering, met kleur, licht en materiaaladvies en meubelontwerp. Klik op de foto's' bij wonen/werken en grasduin in onze projecten. The details are not the details., they make the design. enkele recente projecten. Verbouwing hoeve in Rijmenam. Restauratie van een hoeve tot een eigentijds interieur met een ziel. Flat in residentie Fonteynbrug in Mechelen. Totaalinrichting van flat in residentie. Verbouwing woning in Haacht. Rust en eenheid door selectief materiaal en kleurgebruik. Dokterspraktijk in Mechelen. Totaalinrichting van de administratieve ruimte. Een vakantieflat in Knokke Le Zoute. Totaalinrichting van een vakantieflat. Dokterspraktijk in Leuven. Totaalinrichting van een dokterspraktijk. Een verrassing in Kortenberg. Een rijwoning met splitlevels tot een mooi geheel toveren.
Renovatie van een rijwoning te Geel Architect Herman Boonen te Geel.
Renovatie van een rijwoning te Geel. Renovatie stadswoning te Geel. Renovatie woning te Geel. Uitbreiding woonruimte boven handelszaak. Uitbreiding klassieke woning. Strakke architectuur aan bestaande woning. Renovatie hoeve te Mol. Schoon verdiep te Westerlo. Renovatie van moderne woning anno 1963. Verbouwing volkswoning tot dubbelwoonst. Strak en stijlvol in Stelen. Renovatie bedrijfswoning te Stelen. Eenvoudig verruimd te Poiel. Renovatie va geïnventariseerde, classicistische gevel. Extensie voor moderne woning. architect Herman BOONEN.
Totaalrenovatie van oude rijwoning levert energie Ecobouwers.be.
Verwarmen doen ze met de energie van de zon en de lucht. Het resultaat is een rijwoning vol licht met een optimaal binnenklimaat, die bovendien energie levert. Deze oude rijwoning heeft nu 30% groene stroom over en stoot geen verbrandingsgassen uit.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning