Resultaten voor architect renovatie rijwoning

architect renovatie rijwoning

CERULUS ARCHITECTS Rijwoning architect Leuven.
22 / 72. Rijwoning architect Leuven. fotograaf: Cerulus Architecten. 3001 HEVERLEE, Vlaams-Brabant. Verbouwing van een oude rijwoning naar een kantoorappartement met daarbij verhuurstudio's. De uitbreiding aan de achtergevel is gebouwd in isolerende blokken, met een houten frame en bekleed met gerecupereerde cederplanken.
operatie rijwoning urbain architecten opzet.
Door specifiek in te zetten op de renovatie van het bestaande patrimonium aan rijwoningen, kunnen historische buurten levendig blijven en kan de gerenoveerde rijwoning als tegengewicht dienen voor de verappartementisering in de stad. Het verbouwen van een rijwoning verdient aandacht. Een architect kan hier belangrijke meerwaarde betekenen onder meer door goed uitgewerkte oplossingen en de begeleiding van het bouwproces.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Projecten 5 Architecten.
Rijwoning te Mechelen. Dokterspraktijk te Relegem. Hoeve te Dworp. Nieuwbouw te Alsemberg. Driegevelwoning te Duisburg. Nieuwbouw te Dendermonde. Rijwoning te Wemmel. Verbouwing te Overijse. Appartementsgebouw te St-L-Woluwe. Eengezinswoning te Grimbergen. Bel-etagewoning te Etterbeek. Hoeve te Bierbeek. Rijwoning te Lede. Rijwoning te Sint-Genesius-Rode.
Projecten Eengezinswoning koppelbouw rijwoning, Renovatie en uitbreiding.
326 projecten gevonden. Eengezinswoning koppelbouw rijwoning, Renovatie en uitbreiding. 1 / 7. Johan Verleye Architectenvennootschap BONHEIDEN. Architectenbureau Nele Wenes bvba WEVELGEM. Architect Petra Jacquet HASSELT. Van Halewyck Marco Architects bvba ANTWERPEN. Architect Hilde Steenkiste BVBA ZEDELGEM. Architectenbureau Nele Wenes bvba WEVELGEM.
Gezocht: Architect Aalst Renovatie rijwoning Bouwinfo.
Ideaal wonen in huis tuin. Ideaal wonen in huis tuin 2019. Bis, de bouwbeurs. Bis Beurs 2018. U bent hier. Home Forum Zoekertjes Vakmensen Winkels gezocht Gezocht: Architect Aalst Renovatie rijwoning. Forum Nieuwe berichten FAQ. Gezocht: Architect Aalst Renovatie rijwoning.
Rijwoning Bredestraat Gent Anno Architecten.
aNNo architecten restauratie, renovatie. herbestemming van historische gebouwen. 32 9 329 46 98. Rijwoning Bredestraat Gent. Het huis is klein. Te klein voor 5 personen. Het huis is charmant, de schaal wordt geapprecieerd. Het huis moet flexibel zijn en het nieuwe samenwonen vormgeven.
Renovatie gesloten Renovatie Ik Ga Bouwen.be.
Het gegeven is vrij klassiek: een jong stel met drie kinderen koopt een oude woning om gezin en werk vorm te geven. Hoe rijm je dit als architect ruimtelijk aan elkaar? Ontstaan uit het niets. De enorme volumes in dit pakhuis uit de jaren dertig wisten de eigenaars meteen te overtuigen. Drie in één. Dennis Troost zocht voor zijn reclamebureau Yellow Submarine een onderkomen in het centrum van Antwerpen en vond een huis te koop, nota bene palend aan de achterzijde van zijn privéwoning. Renovatieverhaal: ruimte in villa uit de jaren 60 wordt efficiënt benut dankzij flexibele wanden. 1 In beeld: Modernistische villa krijgt hedendaagse update. 2 Renovatieverhaal: van klassieke, donkere rijwoning naar pittig huis vol licht. 3 In beeld: Ingegraven, en toch badend in het licht. 4 Tijdelijke woonboxen oplossing voor betaalbaar wonen én leegstand? 5 Renovatieverhaal: ruimte in villa uit de jaren 60 wordt efficiënt benut dankzij flexibele wanden. Alles over Renovatie.
Gent, renovatie rijwoning Projecten Tube Architecten Gent.
Gent, renovatie rijwoning en interieurontwerp. Gent, renovatie rijwoning. Sint-Eloois-Winkel, renovatie en ontwerp rijwoning. Gent, renovatie en interieurontwerp energiezuinige rijwoning. Om deze site te gebruiken. 2018 Tube Architecten Gent Jubileumlaan 19, 9000 GENT Kantoor: Jubileumlaan 19, 9000 GENT T: 09 329 59 39.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning