Op zoek naar architect renovatie rijwoning?

architect renovatie rijwoning

Rijwoning Ninove low-budget verbouwing SITO Architecten.
Dit is een rijwoning te Ninove, dat met een beperkt budget volledig is gerenoveerd van binnen én van buiten. Interieur moderne nieuwbouwwoning in Aspelare. juli 7th, 2018 0 reacties. Moderne nieuwbouwwoning met carport in Aspelare. juli 7th, 2018 0 reacties. Moderne halfopen nieuwbouwwoning in Affligem. mei 29th, 2018 0 reacties. Moderne halfopen nieuwbouwwoning met carport in Denderwindeke. april 26th, 2018 0 reacties. Moderne houtskelet nieuwbouwwoning met carport in Herzele. april 26th, 2018 0 reacties. Kom In Contact. Vul het contactformulier in en we zullen spoedig met jou contact opnemen. Bedankt voor je interesse! Copyright 2016 Architect Ninove Alle rechten voorbehouden webdesign by conversal Sitemap 0486 35 06 84 Email Ons.
operatie rijwoning urbain architecten opzet.
Door specifiek in te zetten op de renovatie van het bestaande patrimonium aan rijwoningen, kunnen historische buurten levendig blijven en kan de gerenoveerde rijwoning als tegengewicht dienen voor de verappartementisering in de stad. Het verbouwen van een rijwoning verdient aandacht. Een architect kan hier belangrijke meerwaarde betekenen onder meer door goed uitgewerkte oplossingen en de begeleiding van het bouwproces.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
KOMAAN! architecten.
Door de patio, die feitelijk als enorme lichtschacht werkt, valt natuurlijk licht in alle ruimtes op de drie verdiepingen en ontstaan hiertussen op de koop toe boeiende zichtrelaties. foto's' Lisa Van Damme. Renovatie van een koetshuis in een binnengebied in de stad!
Rijwoning Bredestraat Gent Anno Architecten.
aNNo architecten restauratie, renovatie. herbestemming van historische gebouwen. 32 9 329 46 98. Rijwoning Bredestraat Gent. Het huis is klein. Te klein voor 5 personen. Het huis is charmant, de schaal wordt geapprecieerd. Het huis moet flexibel zijn en het nieuwe samenwonen vormgeven.
CERULUS ARCHITECTS Rijwoning architect Leuven.
22 / 72. Rijwoning architect Leuven. fotograaf: Cerulus Architecten. 3001 HEVERLEE, Vlaams-Brabant. Verbouwing van een oude rijwoning naar een kantoorappartement met daarbij verhuurstudio's. De uitbreiding aan de achtergevel is gebouwd in isolerende blokken, met een houten frame en bekleed met gerecupereerde cederplanken.
KM Architectuur Architectenbureau.
Projecten 5 Architecten.
Rijwoning te Mechelen. Dokterspraktijk te Relegem. Hoeve te Dworp. Nieuwbouw te Alsemberg. Driegevelwoning te Duisburg. Nieuwbouw te Dendermonde. Rijwoning te Wemmel. Verbouwing te Overijse. Appartementsgebouw te St-L-Woluwe. Eengezinswoning te Grimbergen. Bel-etagewoning te Etterbeek. Hoeve te Bierbeek. Rijwoning te Lede. Rijwoning te Sint-Genesius-Rode.
Gent, renovatie rijwoning Projecten Tube Architecten Gent.
Gent, renovatie rijwoning en interieurontwerp. Gent, renovatie rijwoning. Sint-Eloois-Winkel, renovatie en ontwerp rijwoning. Gent, renovatie en interieurontwerp energiezuinige rijwoning. Om deze site te gebruiken. 2018 Tube Architecten Gent Jubileumlaan 19, 9000 GENT Kantoor: Jubileumlaan 19, 9000 GENT T: 09 329 59 39.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning