Op zoek naar architect renovatie rijwoning?

architect renovatie rijwoning

www.benmartens.be."
Verbouwing woning met moderne en strakke uitstraling Architectenbureau Campens bvba.
met moderne en strakke uitstraling. Opendeurweekend 29 30 september 2012., Mijn Huis Mijn Architect Editie 2012., meer dan 300 bezoekers! De woning toont heel mooi aan hoe je in een eenvoudige rijwoning een groot ruimtegevoel kan creren met maximaal natuurlijk invallend licht.
Renovatie van een rijwoning te Geel Architect Herman Boonen te Geel.
Renovatie van een rijwoning te Geel. Renovatie stadswoning te Geel. Renovatie woning te Geel. Uitbreiding woonruimte boven handelszaak. Uitbreiding klassieke woning. Strakke architectuur aan bestaande woning. Renovatie hoeve te Mol. Schoon verdiep te Westerlo. Renovatie van moderne woning anno 1963. Verbouwing volkswoning tot dubbelwoonst. Strak en stijlvol in Stelen. Renovatie bedrijfswoning te Stelen. Eenvoudig verruimd te Poiel. Renovatie va geïnventariseerde, classicistische gevel. Extensie voor moderne woning. architect Herman BOONEN.
Architectenbureau Van Biervliet Brugge.
Architect Van Biervliet. Work in Progress. Architectenbureau Van Biervliet. Totaal-projecten in een moderne, hedendaagse, kwaliteitsvolle en authentieke architectuur. Restauratie Beschermd Monument. De Pinte Oost-Vlaanderen. De Haan West-Vlaanderen. woning met praktijk. De Pinte Oost-Vlaanderen. De Pinte Oost-Vlaanderen. Realisaties Architectenbureau Van Biervliet.
Projecten 5 Architecten.
Rijwoning te Wemmel. Verbouwing te Overijse. Appartementsgebouw te St-L-Woluwe. Eengezinswoning te Grimbergen. Bel-etagewoning te Etterbeek. Hoeve te Bierbeek. Rijwoning te Lede. Rijwoning te Sint-Genesius-Rode. Driegevelwoning te Schepdaal. Eengezinswoning te Bertem. Eengezinswoning te Londerzeel. Driegevelwoning te Buggenhout. Sociale woningen te Ham.
Renovatie rijwoning in hartje Leuven Glass Ceyssens Group.
Projecten Residentiële projecten Renovatie rijwoning in hartje Leuven. Renovatie rijwoning in hartje Leuven. Architect Wouter Bilsen heeft reeds mooie projecten gerealiseerd met zijn architectenvennootschap munA waaronder deze realisatie. Een knap stukje architectuur samen uitgewerkt door een topteam van Group Ceyssens.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Xtra-architecten.be Renovatie Xtra-architecten.be.
Architecten Limburg Sfera Architecten.
Bekijk meer projecten. Bij Sfera architecten ontwerpen we volgens de Sfera levensstijl waarbij je niet enkel positief leeft in je woning, maar jij je woning ook positief beleven kan. We combineren sfeer, functionaliteit, energie en rust met actief gezonde elementen.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning