Meer resultaten voor architect renovatie rijwoning

architect renovatie rijwoning

Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Martha BVBA.
Renovatie te Edegem. Deze nette rijwoning te Edegem kreeg nieuwe bewoners en dus ook een nieuw interieur. Samen met de eingenaars bedachten we een concept om de woonkamer, keuken en badkamer aan te pakken. Een mooi resultaat met. Meer over dit project. Winkel inrichting te Antwerpen. In samenwerking met architect Dieter Vander Velpen realiseerde Martha bvba deze klassevolle winkel voor dameskledij in hartje Antwerpen.
Architectenbureau van Biervliet b.v.b.a.
renovatie rijwoning Van Damme D. nieuwbouw villa Stofferis Knesselare. nieuwbouw woning Colins Blankenberge. nieuwbouw villa Houtteman Oostkamp. nieuwbouw villa Samyn Beernem. nieuwbouw woning Van Damme KL. nieuwbouw villa De Decker Blankenberge. Download hier de brochures.: pdf 176, MB. Bouwen met een architect.
ABCD I Architecten Bureau Christian Delaey I Kortrijk I Startpagina.
Renovatie gesloten Renovatie Ik Ga Bouwen.be.
Open ruimte, contact en circulatie kregen door de renovatie een nieuwe betekenis. Het team van het architectenbureau GSL werd geconfronteerd met problemen die wel vaker voorkomen in Brusselse woningen: drie op elkaar aansluitende vertrekken met te weinig licht in het centrale gedeelte en zonder rechtstreeks contact met de omgeving. Een dubbele uitdaging die het bureau met glans tot een goed einde bracht. Facelift voor apothekerswoning. Vooraan een moderne apotheek, achteraan een donker en gesloten woongedeelte. Zo zag deze woning er voordien uit. Tot architect Kristof Van Hoof ten tonele verscheen. Hij bouwde het achterste gedeelte om tot een aangename en praktische woonruimte die baadt in het daglicht. Uitbreiding met een tuinkamer. De tuinkamer, als uitbreiding van een gerenoveerde woning in het centrum van een Limburgs dorpje, creëert een voorheen niet-bestaande relatie van de woning met de achtertuin. Een patio en een tuinkast in het verlengde kleden de tuin verder aan. In de wolken. Het gebrek aan daglicht en ruimte zette de bewoners van deze kleine rijwoning ertoe aan een beroep te doen op architect Joël Coupez.
Renovatie rijwoning in hartje Leuven Glass Ceyssens Group.
Projecten Residentiële projecten Renovatie rijwoning in hartje Leuven. Renovatie rijwoning in hartje Leuven. Architect Wouter Bilsen heeft reeds mooie projecten gerealiseerd met zijn architectenvennootschap munA waaronder deze realisatie. Een knap stukje architectuur samen uitgewerkt door een topteam van Group Ceyssens.
Projecten Bo Architect.
Verbouwing keuken, achterbouw en tuin eengezinswoning. Woning PB Antwerpen. Woning VS Kapellen. Woning VDBC Antwerpen. Verbouwing rijwoning in binnenstraat. Woning LDG Antwerpen. Renovatie gelijkvloers en ontwerp interieur ontspanningsruimte. Woning DRB Itegem. Renovatie interieur en praktijk vrijstaande woning. Woning BVA Bornem.
renovatie rijwoning Architect Britt Stalmans.
Projecten 5 Architecten.
Rijwoning te Lede. Hoeve met praktijk te Meise. Nieuwbouw van een driegevelwoning. Dokterspraktijk te Relegem. Appartementsgebouw te St-L-Woluwe. Carport overdekt terras te Ninove. Nieuwbouw van een eengezinswoning. rijwoning te Ramsdonk. Driegevelwoning te St-Genesius-Rode. Sociale woningen te Dendermonde. Rijwoning te Mechelen.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning