Meer resultaten voor architect landelijk

architect landelijk

Architect Veerle Dreesen te Hasselt Limburg.
4 UITVOERING, PLANNING OPVOLGING: tijdens uw bouwproject staan wij steeds paraat. Veerle Dreesen studeerde in 1988 af als architecte aan PHAI Diepenbeek. Wij hebben een vlotte samenwerking met verschillende partners in het bouwverhaal: EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator, stabiliteitsingenieur, binnenhuisarchitect, tuinarchitect. Copyright 2013 www.architectuurburodreesen.be.
Architecten The Art of Living BE.
Architectenbureau Frank Gruwez. Architectenbureau Frank Gruwez Details Landelijk modern. Architectenbureau Gruwez realiseert landelijke en moderne projecten. abe Architecten BEN-woningen Betonbouw. Roel Bergen heeft in 2011 zijn eigen architectenbureau opgericht genaamd abe Architecten. KOON Architectuur Modern Natuur. KOON Architectuur wordt gevormd door twee generaties architecten die streven naar een hoge belevingswaarde. Appartementsbouw Modern Nieuwbouw. Bij P_Architecten geen pastorie of fermettewoningen, enkel moderne ontwerpen met een tijdloze uitstraling en beleving. Architectuuratelier De Jaeghere. Architectuuratelier De Jaeghere Hedendaagse architectuur Steven De Jaeghere. Architectuuratelier De Jaeghere ontwerpt gebouwen waarbij verhouding, licht, kleur en textuur voorop staan. Architect PVM Architects.
Architectenbureau Van den Abbeele Sépulchre bvba.
Architect Gent Villabouw.
Architect Gent: Particulieren zijn het merendeel van onze opdrachtgevers en die vinden het belangrijk dat er een goede klik is met de architect Frank Gruwez. Het bouwen van een huis of een grote verbouwing doe je immers niet ieder jaar.
Verbouwing landelijke villa in Scherpenheuvel Architectengroep Janssens.
Architect Verbouwing landelijke woning Scherpenheuvel. Architect Verbouwing landelijke woning Scherpenheuvel. Architect Verbouwing landelijke woning Scherpenheuvel. Architect Verbouwing landelijke woning Scherpenheuvel. Architect Verbouwing landelijke woning Scherpenheuvel. Architect Verbouwing landelijke woning Scherpenheuvel. Architect Verbouwing landelijke woning Scherpenheuvel. Architect Verbouwing landelijke woning Scherpenheuvel.
Architect Bekijk prijzen tips Homedeal.
Zo weet jij of je te maken hebt met een goede architect. Stijl Bekijk wat jouw architect eerder heeft ontworpen. Wil jij graag een landelijk huis, maar heeft de architect vooral ervaring met moderne huizen? Het is dan verstandig om door te zoeken naar een architect die beter bij jou past.
Architect restauratie renovatie nieuwbouw Architectenbureau Dries BONAMIE.
Restauratie conservatie beschermd en niet-beschermd onroerend erfgoed. Beschikt u over een historisch waardevol onroerend patrimonium, dat al dan niet een wettelijk beschermd statuut geniet als monument of dorpsgezicht, dan zijn wij uw architect voor de restauratie of de conservatie, voor het opmaken van een restauratie-ontwerp, de begeleiding van de werken, alsook voor de opmaak van alle administratieve aanvragen voor het bekomen van de nodige officiële machtigingen of vergunningen die de beoogde werken een toestemming van overheidswege dienen te verlenen. Het samenstellen van aanvraagdossiers voor het bekomen van restauratie en onderhoudspremies beschermde monumenten behoort eveneens tot onze dienstverlening. Het werkterrein van ons architectenbureau concentreert zich voornamelijk in West en Oost-Vlaanderen B, maar onder bepaalde voorwaarden worden opdrachten over gans België en in het buitenland aanvaard. Wij verzorgen het ontwerp en begeleiden de uitvoering van verbouwingswerken aan bestaande gebouwen die niet beschikken over noemenswaardige historische eigenschappen. Landelijke residentiële nieuwbouwprojecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de begeleiding van de realisatie van uw residentieel nieuwbouwproject, waarbij wij het accent van onze activiteiten voornamelijk leggen op private eengezinswoningen, al dan niet met landelijk karakter of gelegen in landelijke context.
Home Architectenbureau Bovijn Watelle, Brugge.
Architecten Peter Bovijn Sophie Watelle. woningen nieuwbouw renovaties restauraties. zowel traditioneel landelijke stijl als hedendaagse architectuur. jong en dynamisch team motto samen sterk: architect, bouwheer en vakmensen. integratie in landschap of historisch straatbeeld. Peter Bovijn Sophie Watelle. Office Rolweg 65, 8000 Brugge.
Woningen in landelijke stijl Architectenbureau Domus. Woningen in landelijke stijl Architectenbureau Domus.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning