Op zoek naar amsterdam architect?

amsterdam architect

Maxim Winkelaar Architect Amsterdam Architectenbureau Amsterdam.
De diversiteit in projecten die door Design follows Personality ontstaan is terug te vinden in ons werk. Het architectenbureau in Amsterdam is onder leiding van architect Maxim Winkelaar en is gespecialiseerd in renovatie, restauratie, transformatie en verbouw van bestaande gebouwen.
B.Amsterdam NEXT architects De Architect.
Sportcampus Zuiderpark Den Haag FaulknerBrowns Architects. Volg de Architect. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacy Statement. Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse.
LEVS architecten.
De kracht van een steen. Breehorn De Dammer Amsterdam. In het Breehorngebied Fase 1B staat het appartementengebouw De Dammer. Het gebouw bevat 90 appartementen van 54 m die in Design Build met LEVS architecten en Bouwgroep Dijkstra Draisma slim ontworpen en gebouwd zijn.
Architect Amsterdam architectenbureau Amsterdam BNLA.nl.
Alhoewel het bureau gevestigd is in Amsterdam heeft het zich inmiddels door heel Nederland bewezen. Amsterdam is en blijft natuurlijk een paradijs voor het verbouwen van een prachtig oud herenhuis maar biedt tegenwoordig ook talloze mogelijkheden voor het realiseren van een nieuwbouwwoning op een zelfbouwkavel binnen de ring.
Ontdek de architectuur van Amsterdam Holland.com.
Op het gebied van architectuur heeft Amsterdam een fascinerende mix van 17e-eeuwse grachten met UNESCO-status, werken van architect Berlage en de architectuurstroming de Amsterdam School, en innovatieve nieuwe projecten in het zakelijke districht De Zuidas en het Oostelijk Havengebied. Architectuur in Amsterdam.
architect amsterdam SJO architectenSJO architecten architect amsterdam zelfbouw verbouw uitbouw.
Ons bureau is in 2007 opgericht en komt voort uit Van Herk en de Kleijn architecten VHDK. Een bureau met een lange geschiedenis. Wij zijn een allround Amsterdams architectenbureau met een brede ervaring; van multifunctionele gebouwen tot interieurs. Groenhoedenveem 22, Amsterdam. 1019 BL, Amsterdam.
Architectenbureau Amsterdam Het Ontwerphuis.
Met een team van architecten, bouwkundigen en in samenwerking met interieurarchitecten, stylisten, kostendeskundigen en bouwbegeleiders zorgen wij voor een succesvol project. Het Ontwerphuis is hét architectenbureau in Amsterdam dat zich specifiek richt op wonen. Meer over de architect. Het bureau staat voor kwaliteit voor interieur en exterieur.
Architectuur I amsterdam.
Kijk vooral omhoog en om je heen als je door Amsterdam loopt. Elke eeuw heeft zijn stempel op de stad gedrukt. Amsterdam staat vol bijzondere historische en moderne architectuur zoals de Amsterdamse School en de historische grachtengordel, inmiddels UNESCO Werelderfgoed.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning