Resultaten voor amsterdam architect

amsterdam architect

De Bazel Amsterdam Wikipedia.
Schatkamer, Stadsarchief Amsterdam. Lichthof in het gebouw. Het gebouw werd ontworpen door architect Karel de Bazel en geldt als zijn belangrijkste werk. Het werd gebouwd tussen 1919 en 1926. De architect overleed in 1923, drie jaar voordat het gebouw voltooid zou worden.
New Yorkse allure in Amsterdam De Architect.
ARC18: Rijksmuseum Schiphol NEXT architects. ARC18: PR Driebergen-Zeist Groosman. Gratis proefmaand de Architect. Profiteer direct en meld je aan. Volg de Architect. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid.
Maxim Winkelaar Architect Amsterdam Architectenbureau Amsterdam.
De diversiteit in projecten die door Design follows Personality ontstaan is terug te vinden in ons werk. Het architectenbureau in Amsterdam is onder leiding van architect Maxim Winkelaar en is gespecialiseerd in renovatie, restauratie, transformatie en verbouw van bestaande gebouwen.
Ontdek de architectuur van Amsterdam Holland.com.
Op het gebied van architectuur heeft Amsterdam een fascinerende mix van 17e-eeuwse grachten met UNESCO-status, werken van architect Berlage en de architectuurstroming de Amsterdam School, en innovatieve nieuwe projecten in het zakelijke districht De Zuidas en het Oostelijk Havengebied. Architectuur in Amsterdam.
ARC17 Architectuur: Circl in Amsterdam de Architekten Cie De Architect.
Alle materialen, componenten en onderdelen zijn vastgelegd in een materialenpaspoort, een systeem dat onder de naam LLMNT ontwikkeld is door opdrachtgever en architect. Een voorbeeld zijn de houten draagconstructies die zodanig in elkaar gezet zijn, dat ze na sloop nog helemaal gaaf zullen zijn. De leverancier kan het hout na de geschatte levenscyclus van dertig jaar komen ophalen om het opnieuw te gebruiken. Ontwerp en realisatie. Adres Gustav Mahlerlaan 10. Projectarchitecten Pi de Bruijn, Hans Hammink. Medewerkers Jeanne Leung, David Garcia Barbero, Alexander Mooi, Rene Bos, Stephan Oehlers. Adviseur constructie BAM Bouw Techniek, Bunnik. Adviseur installaties BAM Bouw Techniek, Bunnik. Adviseur bouwfysica DGMR, den Haag. Aannemer BAM, Bunnik. Interieurarchitect DoepelStrijkers, Rotterdam. Landschapsarchitect Donkergroen, Sneek. Bruto vloeroppervlakte m2 3350 m2. Bruto inhoud 19500 m3. Programma 1800 m2 vergaderruimte, 1200 m2 flexibele werkruimte / ontmoetingsruimte / horeca. Opdrachtgever ABN AMRO, Amsterdam.
BO6 architecten Interieur en architectuur Amsterdam.
Haalbaarheid, ontwikkeling en analyse. CPO en medeopdrachtgeverschap. Create IJburg kavel 18. Kop Weespertrekvaart 23. Kop Weespertrekvaart 10. 6 woningen Lisddodelaan. 3e Weteringsdwarsstraat Amsterdam. De XXX-en Amsterdam. BO6 is lid van de BNA; bond nederlandse architecten en BNI; beroepsvereniging nederlandse interieurarchitecten.
Vind de beste Architecten in Amsterdam.
Ga dus in dit geval ook zorgvuldig met je keuze te werk. Hoe kom ik in contact met een architect in Amsterdam? Door de innovatieve en simpele wijze waarop de website van homify werkt is het erg gemakkelijk om in contact te komen met een architect.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning