Resultaten voor amsterdam architect

amsterdam architect

Architectuur I amsterdam.
Achter de gevels van de panden aan de grachtengordel gaan mooie huizen, binnentuinen en prachtige verhalen schuil. Hoe een grachtenpand er vanbinnen uitziet, zie je in een van de verborgen musea van Amsterdam. Kijk hieronder voor onze tips voor bijzondere architectuur in Amsterdam.
Ontdek de architectuur van Amsterdam Holland.com.
Op het gebied van architectuur heeft Amsterdam een fascinerende mix van 17e-eeuwse grachten met UNESCO-status, werken van architect Berlage en de architectuurstroming de Amsterdam School, en innovatieve nieuwe projecten in het zakelijke districht De Zuidas en het Oostelijk Havengebied. Architectuur in Amsterdam.
Home M3H.
Tweede Atjehstraat 2A 1094 LE Amsterdam Nederland E m3h@m3h.nl T 31 0 20 625 77 33 www.m3h.nl. 2018 M3H Ontwerp website: Stout/Kramer Technische realisatie: PMS72 Communicatiestrategie: Happy Brand, Stout/Kramer Teksten: M3H Redactie: Catja Edens/Spatie Fotografie: Allard van der Hoek, Kees Hummel, Michel Claus, M3H.
LEVS architecten.
De Binnenbocht Amsterdam. Kolleksjesintrum Fryslân Leeuwarden. De kracht van een steen. Breehorn De Dammer Amsterdam. In het Breehorngebied Fase 1B staat het appartementengebouw De Dammer. Het gebouw bevat 90 appartementen van 54 m die in Design Build met LEVS architecten en Bouwgroep Dijkstra Draisma slim ontworpen en gebouwd zijn.
Architectenbureau Amsterdam Het Ontwerphuis.
Met een team van architecten, bouwkundigen en in samenwerking met interieurarchitecten, stylisten, kostendeskundigen en bouwbegeleiders zorgen wij voor een succesvol project. Het Ontwerphuis is hét architectenbureau in Amsterdam dat zich specifiek richt op wonen. Meer over de architect. Het bureau staat voor kwaliteit voor interieur en exterieur.
Pierre Cuypers Wikipedia.
Petrus Josephus Hubertus Pierre Cuypers Roermond, 16 mei 1827 aldaar, 3 maart 1921 was een Nederlands architect. Zijn naam wordt vaak in een adem genoemd met het Rijksmuseumgebouw 1876 1885 en het Centraal Station 1881 1889, beide in Amsterdam. Cuypers was echter in de eerste plaats een architect van kerken.
Maxim Winkelaar Architect Amsterdam Architectenbureau Amsterdam.
De diversiteit in projecten die door Design follows Personality ontstaan is terug te vinden in ons werk. Het architectenbureau in Amsterdam is onder leiding van architect Maxim Winkelaar en is gespecialiseerd in renovatie, restauratie, transformatie en verbouw van bestaande gebouwen.
BO6 architecten Interieur en architectuur Amsterdam.
Haalbaarheid, ontwikkeling en analyse. CPO en medeopdrachtgeverschap. Create IJburg kavel 18. Kop Weespertrekvaart 23. Kop Weespertrekvaart 10. 6 woningen Lisddodelaan. 3e Weteringsdwarsstraat Amsterdam. De XXX-en Amsterdam. BO6 is lid van de BNA; bond nederlandse architecten en BNI; beroepsvereniging nederlandse interieurarchitecten.

Contacteer ons

architect knokke
architect geraardsbergen
architect renovatie rijwoning
architect limburg modern
amsterdam architect
architect landelijk
architect loon
architect mol
architect woning